Új hozzászólás Aktív témák

  • Rebourne

    aktív tag

    válasz Wayne #43823 üzenetére

    Gazdasági előrejelzés: a jelenlegi betában az 1.08-as 9% AS-es trifecta gyűrűk még 70-en is tápok, meg úgy általában minden tápos, amin rajta van a 9% AS (amíg a többi stat is tápos). Értéket nem érdemes semmiben sem tartani, add el, ha van olyanod, mivel a kereskedés hivatalos támogatása az AH-val meg fog szűnni, csak külső honlapokon keresztül, vagy trade csatin fog folyni. Fegyvert semmiképpen sem érdemes venni szerintem, azokat nagyon hamar, már szintezés alatti dropból le lehet cserélni.

    Mindez persze csak RoS-ra, a 70-es szintű játékra vonatkozik. Jelenleg a PTR-en, tehát 60-as szinten, a meglévő tápos 1.08-ás cuccok néhány legendary kivételével erősebbek az új, 2.0-ás cuccoktól. Ez valószínűleg nem fog így maradni, változások lesznek, amik boríthatnak minden előrejelzést, ezért mindenképpen magadnak kell eldöntened, hogy mire játszol, ha AH-zni akarsz.

    (#43833) mobal: A PTR-en nem érhető el az AH. Az a szürke gomb a nyitóképernyőn inaktív. 2.0 megjelenés valószínűleg csak március 18.-án, az AH lezárásakor fog megtörténni, de ez persze csak tipp.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák