Új hozzászólás Aktív témák

  • killerjohn

    addikt

    Most akkor teljesen jól értem, és egy ww barbár gond nélkül megy torment 6-on, crushing blow 60%-al? Ennyi? Az a hülyegyerek kripp egy kézzel mászkált végig órákon keresztül és a townportalt mostantól nem szakítja meg ha megüt egy mob??? Örökélet mód nincs, vagy csak még nem láttam?

    Ezen kívül minden bounty közvetlenül WP mellett van? Hát az nagyon vicces - tudjátok hány bot lesz erre két héten belül? úristen ez gyönyörű, nem is tudom hova kapkodjam a fejemet.

    - AH nincs.
    - OK

    - Account bound a legendary
    - őőőő, anyád?

    - selffound az egész játék?
    - köszi, én mentem 24/7 xboxozni inkább...
    Ma hoztam haza és 10*p100 után pápá diablo, -pápá RoS, pápá self-found agymenés. Ennél még a super mario galaxy 2 is izgalmasabb... Ezeknek elment a józan eszük, komolyan mondom. Abból áll a játék hogy 24/7 mész az Alcarnus WP mellett 1 képernyővel (és MINDIG ott!) található bounty targetet ölni? Aztán new game és újra? Gyerekek, ennél még a megjelenéskori goldfarm botok is viccesebbek voltak.

    Mindenkinek további kellemes diablózást kívánok :) Ha lesz időm és kapok a scenetől offseteket, struktúrákat, akkor megcsinálom a HUD-ot a RoS-hoz is (túl sokan használják ahhoz hogy pár órát ne szánjak rá ha tudok), viszont erre semmi garancia nincs. Mert hogy mostantól nem fogok 100 órákat ölni a HUD fejlesztésbe úgy, hogy nem is játszom, az hót zicher. Blizzard meg húzzon az *nyj*ba...

Új hozzászólás Aktív témák