Új hozzászólás Aktív témák

  • mikromanus

    veterán

    válasz granini #40397 üzenetére

    1. http://www.diablofans.com/
    HA pontosabban kell, akkor valamelyik korábbi videó/blizzcon lehetett a forrás. Ha kivonatos forma elég, akkro a mostani legfrissebb bejegyzésben van ez is.
    Máshol valami olyasmit olvastam, hogy ha esik egy jó cucc (Legendary) neked, akkor kapsz mellé egy haveroknak elsózható rare/legend itemet. Persze lehet fordítási/értelmezési hiba volt. MIndenesetre ez nem tudom honnan jött, így ez jelenleg "urban legend" státuszú.
    A megnemnevezhető diablo3 magyar oldalak egyikén van sok-sok fordítás és összefoglaló. Amúgy nem nevezhetőek meg, mer' nem reklámozunk, vagy meg kellene neveznem, scak tahó voltam megint? :DD

    2. nem tudom, de marhaság.

    edit:
    - szerintem én értettem félre és az volt a korábbi "urban legend" helyen is, hogy a legendek lehetnek account/soulboundosak és a rare nem. Mondjuk az nem egyértelmű, hogy ezek a friends listádon levők közt, vag yaz épp partyban levők közt lesznek megoszthatóak. Utóbbi esetben a számláló elég felesleges lenne. Egyszerű kell/nemlkell válasz, azt lepasszolja aki akarja.
    - a másik magyar d3-as lapon is sok jó csemege van. Persze aki óraszinten követte a blizzcont és keni-vágja az angolt, annak semelyik se lesz túl nagy újság.

    [ Szerkesztve ]

    Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

Új hozzászólás Aktív témák