Új hozzászólás Aktív témák

  • Agro

    senior tag

    válasz mikromanus #35849 üzenetére

    Túl bonyolítod :)

    Kivétel nélkül minden MMO-ban amivel játszottam (Ok ez nem MMO hivatalosan, de rengeteg a hasonlóság), ezzel meg is oldották a power lvl kérdését. A másik meg senki nem mondta, hogy az MP LvLek állításával ugyan ez a nehézség fog téged fogadni in game a kieg megjelenése után. Át lessz ez variálva ebben biztos vagyok. És nem sok hiba lehetőség van abban, ha aktiválnak valamit ami feltételezem már most is be van építve csak a kód ami ezt leírja 1-es helyett most 0-ra van állítva.

    Azt nem igazán értem mi az ellenérved az xp lock ellen classic vs exp karakter közt. Az xp locknak az lenne a lényege, hogy a classic player semilyen formában ne tudjon profitálni egy exp karakter nyújtotta lehetőségekből. A gold és bot kérdését megint ne keverjük már ide könyörgöm :)

    A változások nem a botok miatt vannak, azok a közösség érdekeit szolgálják. A Ban hammer van a botok miatt. Engem is zavarnak a botolok, de azok ellen olyan változtatásokra van szükség, amik a realmet nem érintik. csak sajnos ezek olyanok mint a vírusok. Tűzfalad frissíted, holnapra új vírus jön. Nem tudsz ellenük 100%os hatékonysággal fellépni. Botok mindig is lesznek.

    Volt olyan MMO amiben a botok ellen egy olyan rendszerrel védekeztek, hogy minden 20 percben felugrott egy ablak ahova be kellett írni a kiírt karaktereket. Na azon a szerveren 1 deka bot sem volt, de a játékosok száma is baromi alacsony volt mert marhára idegesítő volt, főleg egy durva 100v100 pvp kellős közepén. A változtatást a botok miatt vezették be, de érintette a realmet ezáltal érintette a játékosok számát is.

Új hozzászólás Aktív témák