Új hozzászólás Aktív témák

  • killerjohn

    addikt

    válasz mikromanus #33202 üzenetére

    Nagyon el vagy tévedve :) lehet hogy neked saját Realm-ed volt ? :DDD
    Nem azt mondtam, hogy 35K bot volt, hanem hogy 35K user. Ebből volt sok átfedés, sok inaktív és sok aki 10-20 accounton botolt.
    "gyökeres" eltérés volt akkor a botolás és most a botolás között: ami D2-ben az eco-t szétcseszte, nem a bot volt, hanem a HR dupe. A legtöbb ember azért botolt, hogy (például) megtalálja magának a perfect Shako-t, vagy Mara-t, vagy akármit. Mindezt mondjuk amíg iskolában/melóban volt, aztán hazament játszani. A "versenyt" pedig nem érintette a botolás, mert baal-bot kevés volt, ráadásul XP runolni kizárólag partyban volt értelme, onnan meg kivágták a botokat, mint a sz@rt. Lásd be: olyasmiről beszélsz, amire nulla rálátásod van, és esélyed sincs ebben a témakörben a szokásos "körbejövök kétszer és megcsavarom háromszor" metódussal meggyőzni, hogy neked van igazad :) Nem mintha lenne értelme, hiszen D2 már a múlté, D3-ról meg beszélni sem érdemes a kiegészítőig...

    szerk: még annyit, hogy Blizzard bácsi elintézte, hogy az egységsugarú usernek ne kelljen botolnia -> bemész AH-ba, és egy óra alatt annyi aranyat tudsz csinálni flipeléssel, amennyit egy bot 2 hónap alatt keresne :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák