Új hozzászólás Aktív témák

  • MrCsiT

    addikt

    válasz mikromanus #25597 üzenetére

    több érdekességet is láttam a videókon:
    - a Blizz valóban rosszul csinál valamit, mert a meteor szerintem se apoc-ot , se ls-t nem nagyon(semennyire?) tölt, ez a skill hibája.
    - nem vagy fireproof - sőt, a fire res-ed se lehet valami magas, mert olyan 20% körül sérülsz 1-1 tűzlabdától, amit a madárkák rádlőnek. Itt több probléma is van:
    - hogy kerültek minden oldaladra ellenfelek ? berongyoltál a tömegbe, majd "a meteor megoldja" címszóval ? én azért nem használom az egyébként jól sebző meteort, mert "lemegy a nap" mire leesik a skill aktiválásától számítva, tehát, bármire is számítasz belőle - akár ls, akár apoc - rég meghaltál, mire aktiválódik. A sok kis tornádó, ami ugyan egyesével kevéske, de 8-10 darabjával , akár több mobot is elérve tömegben, már durván tölt..
    - ilyen tömeget szerintem akár egy 1.6-os as-el és 40 chc-val rendelkező középkezdő fagyis is, a lények nagy száma miatt, jégcsarnokká fagyasztana.. ezek szerint, ennél gyengébb a kari/beállítás, amivel teszteltél, avagy, direkt nem fagyasztasz, csak a meteort várod ?
    - a már mozgó tömegből elszaladtál a még nagyobb tömegbe, ahol 3 nagyot ütő champ. 1 hitelt. Ebben semmi furát nem látok, mert ugye ha ÉPP bekapják a sebzést, a mobok se ütnek, és ezzel így vagy Te is : ha ÉPP rád vertek, nem fogsz tudni fagyit csinálni, tehát elég, ha 2-3 mob rád tudott ütni, hogy aztán a champ. pakk levágjon, mint a birkát...

    A lényeg, hogy szerintem, egy fagyis mögött csak hullák vannak, nálad meg nem :)

    "Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT

Új hozzászólás Aktív témák