Új hozzászólás Aktív témák

  • mikromanus

    veterán

    válasz frenkdrebin #24193 üzenetére

    Néhány favoritra sajna nem sok esély van szerintem a kiegben. A mostani karakterek egy része a korábbiak valamilyen szintű összegyúrásából keletkezhettek, így a régi kaszt vagy nem sanszos, vagy eléggé át lesz gyúrva.

    A DH az íjász/amazon bow ágát és az assassin csapdázós módszereit kapta eszközként. A WD kapta az idézéseket. Kb nekro-druida pótléknak is tekinthető. A barbár maradt barbár. A monk esetleg az assassin martial arts képességeit és harcstílusát örökölhette.
    Ami kimaradt az a javazon ág, az elementál druida (?), meg az átváltozások farkassá/mackóvá. Nekrónál talán a bone nekró rész nincs lefedve. A paladin eléggé kimaradt. Az még kaphat erő main statot esetleg és akkor jöhet kiegben.

    Esetleg lehetne valami szado-mazo reflectes-bőrszerkós-korbácsos perverz állat karakter ami a vitára épül. Meg az önsanyargatásra. Lenne kis haszna a reflectes cuccoknak is. Mondjuk ehhez azért erősen át kellene dolgozni a reflect/thorns rendszert. ;]

    Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

Új hozzászólás Aktív témák