Új hozzászólás Aktív témák

  • mikromanus

    veterán

    válasz Sirandrish #23408 üzenetére

    Barbinál a into the frayen alapuló build van minden fury spender skillre. Kb a fury generátor BR rúnán kívül minden kombó működőképes lehet. Mondjuk a seismices build inkább a weapon Throw-val párban összeillő kombó.

    A tank buildek is működőképesek, csak a Bliz ezeket kb kiherélte a folyamatos dam nerffel.
    Aztán ott vannak az erőforrás takarékos buildek. A WT barbi ilyen. Vagy seismiccel, vagy az ancient spear-rel használható alverziók is vannak. Létezik Hota build, ami Fury generatorként kezeli a skillt. Jó crittel két item elég már ahhoz, hogy a HotA jól termeljen. Kétkezes fegyverrel hasznos lehet. Létezik ebből HotA-WW build is. Ennél nincs semmi alap fury generator skill. Lehetne rendre is fury szegényített buildet összedobni, de ennek nem tudom van-e értelme. Gyaníítom nem.

    Fury szegény buildeknél szerintem a kétkezes fegyveres megoldások lehetnek jók. Rend-Revenge-Furious charge-Op skillekből lehet szemezgetni, esetleg hammer-bash is lehet benne tetszőleges kombóban. A lényege a minnél nagyobb egyedi sebzés. Az első csoport skilljei nem függnek az AS-től. Irtózatos pusztításra képesek lassú fegyverekkel. A Hammer meg a bash inkább amolyan kiegészítő.

    "Wizardnál lenne CM meg Archon.."
    Meg az arcane torrent build (részeges build death blossommal. Meg a meteor buildek (molten impactra, az ócsósított rúnásra, meg meteor showerrel). Van még pár erőforrás takarékos egyedi build, de ezek nem tudom mennyivel jobbak mint a "standard" archon vagy CM-WW buildek... Majd még tesztelem, csak a max crites tervek erősen bukóak a megfelelő speckó itemek ritkasága és ára miatt. No mindegy. Azért pásztázzák a lokátoraim az AH-t jó nyersanyagért. :DDD

    [ Szerkesztve ]

    Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

Új hozzászólás Aktív témák