Új hozzászólás Aktív témák

  • abéla

    senior tag

    válasz abéla #19532 üzenetére

    Mivel Simsi gondolom nem nyilatkozik ezügyben, akkor leírom én, mi is a módszere/ük:
    a szerverleállások (patch/ szerdai hajnali karbantartás/ah szarakodás/etc) ideje alatt, az erre az időintervallumban véget érő árverésekre (nyilván ezt kifigyeli/kiszámolja szépen az idő-szűrővel), még a leállás előtt néhány pillanattal tesz egy nevetséges ajánlatot, majd a szerencsétlen áldozat másnap azt látja -aki jó eséllyel nem is tudott a szerverleállásról- hogy a pl 2milliárdot érő cucca elment 300milláért, és viszontlátja ah-ban 1,5mlrd-ért, simsi és az ebben utazó haverjainak köszönhetően.

    Hát tényleg, micsoda egy tehetséget/rátermettséget igénylő lehetőség... hahh, leginkább vastag bőrt az arcon.
    Szóval, amikor is nagyobb eséllyel vannak szerverleállások (patch/ünnepek/nagyobb leterheltség/szerdai karbantartás) ne rakjatok be semmit bid-re, mert a "csak a lehtőséget kihasználó kereskedők" által meg lesztek szívatva.
    Persze a random szerverleállások esetén még mindig megvan a kockázat, így sztem semmit nem kell bid-re rakni, max annyiért, amiért nem éri meg a seftesnek átverni téged (annyiért meg minek).
    Ja és ugye ez nem csalás, legalábbis a játék szanályzata szerint és persze a másiknak okozott kárt a - egy alapvetően technikai "exploit"-ot kihasználó- "élelmes" emberkék megmagyarázhatják, de ez a lényegen nem sokat változtat.

    [ Szerkesztve ]

    hootka!

Új hozzászólás Aktív témák