Új hozzászólás Aktív témák

  • persil

    nagyúr

    Na, asszem nálam most jött el az idő, hogy kifulladt a diablo teljesen. Nem panaszkodom, minden pénzt megért, mert rengeteget játszottam vele, de ez az igazságtalanság tényleg tűrhetetlen, konkrétan kár bekapcsolnom a gépet, csak az áram fogy.

    Patch óta összesen esett 4(!!!) darab demonic essence, 2 archon plan, 0 legend, 0 set, 0 eladható sárga.(és nálam az eladható azt jelenti, hogy egyáltalán többet ér, mint amit vendornál kapnék. Nos ilyen sem esett)
    Persze, amikor kellett az infernal machine plan, akkor kb 30x kellett nekimennem mp4-5-6 szinten, mire meglett, most pedig, amikor poénból(mert act 3 már olyan unalmas, mint a szar) mentem egy(1!!!!) kört act 4-en, elsőre kidobta mp3-on az infernal tervet... Szóval köszönöm, de ez így elég is volt. :)

    Mindeközben mások már százezreket vettek ki a játékból, forintban. Nem sajnálom senkitől, de, hogy nekem egy normális fegyver nem esett még ki, az kicsit kiakasztó.

    Asszem én megpróbálok lecraftolni pár cuccot, hogy a rajtam levőket el tudjam adni, aztán kiszedem azt a pár forintot, amit esetleg megér a rajtam levő szemét és jó sokáig spájzba rakom a játékot.

    [ Szerkesztve ]

    Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html

Új hozzászólás Aktív témák