Új hozzászólás Aktív témák

  • DjDanee87

    addikt

    válasz Pöttön #114307 üzenetére

    Csak szezonban megszerezhető, viszont minden más itemmel ellentétben ezek nem kerülnek át nonseasonbe. Kifejezetten csak erra az egy szezonra szólnak. Minden class kapott 3 különböző ethereal fegyvert, mind nagyon durvák. Csak kevés buildhez nem jó egyik sem (pl thorns sader)

    Nekem pont az tetszik az egészben, hogy a rajta lévő extra passzív és legendary képesség miatt lehet elvisz más build felé a kinézett helyett - legalábbis az adott karakter építésének az elején/közepén. Aztán mikor már órákat farmolva megvan a kiszemelt ethereal fegyver egy jó legendary powerrel, nem olyan izgalmas a dolog. Vagy legalábbis nekem nem, én pont ezt a részét szeretem a D3nak, mikor még építjük a karaktert nulláról. Elején amikor 'nem létező' összetákolt builddel kell menni, mert olyan legendaryk estek és abból kell kihozni a legjobbat. Na nekem az jön be a leginkább a játékban, és most ezt a részét kicsit megfűszerezi ez a szezon.

    Eth transmog pedig: Ha megszerzed egyszer az összes különböző ethereal fegyvert, classonként van 3, akkor megkapod hogy a mysticnél tudod majd később is transmogolni a kinézetüket, mikor az itemek már nem lesznek elérhetőek.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák