Új hozzászólás Aktív témák

  • Vistaboy

    veterán

    Na, úgy tűnik, hogy ismét előjött a szokásos gond nálam, attól függetlenül, hogy már nem használok NOD-ot, illetve a torrent klienst is lelőttem indítás előtt, ötszöri próbálkozásra sem sikerült elindítanom a Diablo III-at, minden esetben a szokásos módon, a pálya betöltődése után azonnal csontra fagyott, és csak a kijelentkezéssel tudtam bezárni a játékot.

    Nem tudom, hogy sikerül-e így befejeznem a szezont, ráadásul egy lag miatt megmurdelt a HC karim is, úgyhogy most ismét elölről kell kezdenem a szezont, feltéve, hogy hajlandó elindulni ez a nyavalyás játék.

    Baromira idegesítő egyébként, hogy nagy ritkán az ember idejut egy-egy félórára, és emiatt nem tud vele játszani. Délután új próba, talán elindul, de lassan már ott tartok, hogy hagyom a fenébe, és inkább más játékot keresek. Mondjuk úgyis hamarosan itt a Horizon: Zero Dawn is PC-re, akkor úgyis az fog lekötni. Valószínűleg a S21 lesz az első, amit nem fogok tudni végigcsinálni, emiatt a szar bug miatt.

    [ Szerkesztve ]

    "A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222

Új hozzászólás Aktív témák