Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog (1)

    válasz reelc #110137 üzenetére

    DHnal tippre az lehet a baj, hogy a tobbi settel es a skillekkel nehez lesz osszehozni.

    ott a shadow2 es a natalya6. elobbi melee skillekre hatalmas bonuszt tud adni, utobbi pedig barmire hatalmas bonuszt tud adni ugy, hogy masik setbol harom cuccot meg lehet hasznalni.

    technikailag ott a nem hasznalt skillek kozul:
    - elemental arrow: van ra cucc, de nem eleg eros, multishot minden szempontbol jobb
    - spike trap: elvileg van ra egy targy de nem sebez eleget es macera hasznalni, kb barmi minden szempontbol jobb
    - chakram: levelingre tokeletes, kesobb nincs megfeleloen eros buff targy ra, multishot / cluster minden szempontbol jobb
    - fan of knives: technikaileg lehet, hogy a LoN FoK a mai napig vinne legalabb 110-120at (ha nem tobbet), szoval nem az a baja, hogy relative gyenge, hanem hogy jatszon vele akinek ket anyja van a mechanikaja miatt.

    mind a negy skillbol egyebkent volt push varians, elemental arrow kb 1.00-1.08 es 2.00, spike trap 1.10, chakram ugy 2.1 kornyeken.

    gyakorlatilag melee set mar van (shadow), ott egy pure tavolsagi set (UE), egy petes-sentrys set (marauder) es egy MOBA set (natalya).

    kettes set egyedul a Danetta van, de az egyedul egy specialis speedfarm variansra (kozepesen) erdekes. tetejeben generatorok egy resze nagyon draga, szoval a mukodesukhoz vagy nagyon macerava valik a gear, vagy bizonyos slotok foglaltak.

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák