Új hozzászólás Aktív témák

  • reelc

    veterán

    válasz chopin42 #104468 üzenetére

    Én inkább azt a kérdést tenném fel magamnak, hogy: szórakoztat a játék? Fogok még beleölni sok-sok órát? Ha igen, akkor vedd meg.
    Ha már belefáradtál a játékba, és egy kis felüdülést vársz tőle, akkor szerintem nincs értelme. Elvégre ugyanaz a játék, csak másik kari.

    Szóval neked kell eldöntened, neked megér-e ennyit? Akciós ár, az ugye mindig jobb, mint az alapár. :)

    Gearelni kb. annyira nehéz, mint bármi mást. Kb. semennyire. :) egy bizonyos szintig. Az elmúlt 2 évben volt valamikor egy patch, ami a leg hullásra is hatással volt. Meg is látszik.
    Általában 1-2 tárgyért kell jobban megküzdeni, a többi az öledbe hullik. A drop miatt, és mert mindenki olyan erős T13-on a múltkori patch miatt.
    A gear tökéletesítése a kihívás. Pl. legyen az ékszeren chc, chd, és ha lehet a lyukat ne te forgasd rá, stb.

    Tegnap megkért valaki, hogy 70-re húzzam fel a crusiját, NSben. 10 szintet kellett emelnem, utána kb. 1 órán keresztül GR70 és T13 váltakozott. Úgy váltunk el, hogy volt 1 teljes szetje, 70-es ékszerek, öv, stb. A fegyver, a skillek a szetbónusz, a leg kövek (utóbbiak voltak, minden más friss esés) révén már T13-as képesnek kellene lennie. A ládájában meg ugye ki tudja mennyi cucc még, amire építhet. Mondjuk upgradelt, stb. a drop mellett, megdolgozott érte.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák