- Proxmox VE
- Windows 11
- ASUS routerek
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- DIGI kábel TV
- Router gondok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
-
IT café
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
karlkani
aktív tag
válasz faragojof #103799 üzenetére
Boon of the Hoarder maximumra (50) húzva 100% eséllyel "aranyesőt" okoz, de NEM akkor, ha megütöd a szörnyet, csak miután megölted. Az öv pedig a felvett arany mértékével növeli 5 másodpercig a védelmet. Karakterlapodon látom, elég karcsú a pickup-od, érdemes lenne a kockába betenni az Avarice Band gyűrűt (nincs a kockában ékszer az adatlapod szeint).
-
faragojof
őstag
válasz karlkani #103801 üzenetére
Nekem ezzel a "100% esély"-el van gondom. HellGargChicken WD-vel máshogy nem is nagyon hal szörny, csak ha garga agyon veri. Nem hogy normál szörny halálakor nem dob aranyat, hanem elit sem. Van hogy, főleg rift kezdéskor, hosszú másodpercekig csak sikítva menekülök védelem nélkül, hiába halnak a mobok körülöttem. Pénzt azt nem dobnak.
Biztos csak bevásárláshoz viszik magukkal a brifkót, harchoz nem.MOD:
Avarice valóban nincs benn, Royal Grandeurt használok. Fegyverhez meg a Thing of the Deep békás izé van benn.
A diablo fanon időnként szokott mutatni olyan hajmeresztő dolgokat![ Szerkesztve ]
"Formicate Under Command of the King,,
-
faragojof
őstag
válasz reelc #103803 üzenetére
Biztos!
Chicken GoldWrap nem használható GR-ben. Nincs aranydobálás.
TXII-ben, gyorsabban lemegy a rift.
Elhiszem, hogy hihetetlen.
Azért írom be ide, ha más is káromkodik otthon a Blizz programozási fa..ágai miatt, tudjon róla, nincs egyedül.MOD:
_ocsisajt:
[ Szerkesztve ]
"Formicate Under Command of the King,,
-
faragojof
őstag
válasz faragojof #103805 üzenetére
Na erről beszéltem.
Belépek a riftbe. Elkezdik a petjeim leölni a minionokat, azok nem dobnak aranyat. Onnantól a WD-m egy meleg fuvallattól is feldobja a talpát. Az arany ami lenn van a földön, a halálom után jelenik meg, mert a Gargák teszik tovább a dolgukat. Ez minden rift kezdéskor így van. Ez most istenes, mert újraéledéskor van védelem. Ha ez a távolság, rift kapu-fakereszt 100 méter, akkor van, hogy 6-800 métert szaladok időnként, mire megindul az "aranyeső a családomra, jajj ...", és nem halok!
Igen. És közben van ölés is."Formicate Under Command of the King,,
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz faragojof #103806 üzenetére
Én se gw, se Ab-et nem használok. A csirkés wdm-nél annyit állítok a gear-en, hogy furmász helyett SHarvester van a slotban és Spiritwalk helyett a Hex. Ennyi... Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem tud feküdni, de kis túlzással csak akkor fekszik, ha TV-zek is közben.
[ Szerkesztve ]
"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."
-
persil
nagyúr
válasz LélekVándor #103798 üzenetére
Inhuvely ide vagy oda, bann jar erte. Ki lett sokszor targyalva.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Vörösmacska
újonc
Üdv!
Érdeklődnék van e olyan magyar oldal ahol le vannak írva mi mit jelent?
pl: Thorns damage
Monster skil +xxy grant experience
stb...
Külföldi oldalak fordításából nem igazán tudom kihámozni még ezt a két alapvető dolgot sem.
Ha nincs ilyen oldal, dokumentum belekezdenék egybe és megosztanám folyamatos frissítgetve.
Hol, esetleg kinél tehetem fel a kérdéseimet, fordításra váró kifejezéseket?
Köszönöm! -
rumkola
veterán
válasz Vörösmacska #103812 üzenetére
http://diablo3.hu talán
-
Spyd
csendes tag
válasz Vörösmacska #103812 üzenetére
http://www.diablohungary.hu/
-
la_cc
addikt
A Condemn aoe-jét növeli a gold /health pick-up aoe?
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
la_cc
addikt
válasz deadelon #103816 üzenetére
https://www.d3planner.com/652102142
Itt tök sok helyen látom, hogy a secondary-ban gold / heal pick-up range növelés van. Nem hiszem, hogy nőne tőle az condemn aoe-je, de gondoltam rá kérdek... Máshol se találtam erre utaló infót.
[ Szerkesztve ]
-
la_cc
addikt
Más téma: elképzelhető, hogy bizonyos karakterek kevésbé "szerencsések" alapból drop / rng tekintetében? Kb. 2 év kihagyás után kezdtem megint diózni, a 3. karimat fejlesztgetem ebben a season-ban, ami egy condemn cruzi, viszont ilyen még egyáltalán nem volt, hogy 1 hét game és töménytelen mati elhasználása után se estek ki az ancient cuccosok a szükséges set-ből, se drop, se reforge, se upgrade, semmiből. Egyedül fegyó + offhand-ből tudtam használhatót kiszedni. A corpse lancer necro-t pl. full ancient-be öltöztettem elég jó roll-okkal kevesebb, mint 1 hét alatt és jóval kevesebb gametime alatt. Most járok 1000 felett valahogy paragonban egyébként.
[ Szerkesztve ]
-
deadelon
aktív tag
válasz la_cc #103818 üzenetére
Az én crusim 2090 es paragonnal most kb 110 -112 grrf-re képes condemn akkhan párossal.Nagyon fontos a visszatöltés cdr
-min 55.7%legyen és ha még mellé találsz egy primal pajzsot????[ Szerkesztve ]
Nagy keleti bölcsesség:Több repülőgép van a vízben mint amennyi tengeralattjáró az égben
-
Edge
veterán
season hc gr100 ez is pipa
(igaz ez nehezebb volt mint sima season, kellett gemezés és több para, seasonben 800 para alatt lett meg és egyik itemet se kellett gemezni, cserébe meghaltam ott vagy 5x de az súlytalan)Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
Edge
veterán
kösz srácok!
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
nagat0r
tag
Gratula az eredményekhez! Soloban én megálltam 90-nél, de nem is akarom erőltetni season végéig, mert kicsit már unom hogy az előző seasonban meg ebben csak egyszer haltam saját hülyeségem miatt (ráadásul az nem is gr-ben volt, hanem bounti alatt ), de lag meg dc miatt elég sokszor kellett tementem a karaktert. Nem biztos hogy lenne erőm még egyszer nekiállni begemezni ha ez is elhullana.
Tegnap este mi is elkezdtük tesztelgetni 4p-ben mit bírunk, rank153 lett a vége úgy, hogy nekem még csak 8 itemem van augmentálva:[ Szerkesztve ]
-
need
addikt
Sziasztok..
Volt egy bárdom.. kíváncsi voltam a DH menyire tömeg oszlató..?! én valahogy több tehénre emlékszem..
összességében olyan 15-20 maradt el aki nem bírt elhalálozni..!
szóval jó lehet DH-val tömeget oszlatniD750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
Edge
veterán
válasz Cadal #103832 üzenetére
Jah majd lesz jobb csak kell még gemezni + para.
Faragojof: thx
Rachnar: thx, gz nektek is, szép
Béla: thx + Pitti: normál pár hét alatt elhúz, kb. behozhatatlan annak aki ritkán van, hcban mivel kevesebben gamelnek nem húz el a mezőny van esély egész jó lb eredményt elérni. Meg a meta sincs annyira kőbe vésve, nincs akkora necro egyeduralom, mivel papír egy kari, kevesebb a necro azt tapasztaltam.[ Szerkesztve ]
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
SQX_Barto
addikt
Ugy latom nem sokan szoloznak WD-vel nonseasonban... (bar szerintem a tobbi kasztot sem viszik tulzasba)
Vicces, hogy epp szerver restart volt es mar nem is tudtam gemeket huzni csak epp felkapkodni a lootot. (Mar benn voltam a GR-ben mikor irta, hogy 10 perc mulva szerver restart)[ Szerkesztve ]
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
LélekVándor
tag
válasz czpitti #103836 üzenetére
Szerintem a HC próbálgatásán szinte mindenki átesik szükségszerűen. Szeretjük a játékot, az SC már unalmas így a 13. szezon körül, több ezer óra után. Nálam ez az időszak, olyan egy, másfél évvel ezelőtt volt, adott sok izgalmas pillanatot, de aztán kifújt viszonylag hamar. Ezután az emberek vagy visszatérnek SC-re, ahogyan Én is tettem, vagy leteszik a játékot. Sztem ez egyfajta diablos evolúció.
-
reelc
veterán
válasz LélekVándor #103840 üzenetére
Nálam is hasonló volt a helyzet.
Pár ezer óra után egyszercsak annyira untam a tétnélküli SC-t, hogy egy ideig futtattam HC karit is. Persze az LB nem volt cél, a közelében sem voltam, csak hogy izgalmas legyen. Néha előveszegettem később is, de már azt sem bántam volna ha meghal. Mert már az sem érdekelt.
Közben azon kaptam magam, hogy egyre több dolog nem tetszik (pl. a Paragon rendszer, stb. - de ezekről pofáztam már eleget) és ez nem fog változni, így nekem kellett mennem.
Így letettem a játékot (ismerőseim közül utolsóként), a szezon/játék már csak pár nap számomra éránként, ennyikre visszajövök. Ki tudja, meddig. Aztán leteszem majd végleg.
Máshol találtam meg a számításaimat.De várom a híreket, kitalálnak-e valami izgalmas dolgot, vagy lesz-e D4 - és érdemes lesz-e a figyelmemre?
[ Szerkesztve ]
-
reelc
veterán
válasz la_cc #103842 üzenetére
Igen, de nem akarok Offolni erről.
A Diablo 3-ba bele sem kezdtem volna, ha akkoriban pár munkatárs nem lett volna nyakig benne, és nem lelkesítettek volna fel, ill. nem toltuk volna a játékot csapatban egy jó ideig.
A Diablo 3 előtt is sokat foglalkoztam ezzel a játékstílussal, és utána is.
Én sosem ragaszkodtam a Blizzhez, mint sokan mások. -
proci985
MODERÁTOR
válasz LélekVándor #103840 üzenetére
ja az a DC egy fullos shadownal nekem is csak egy utolso pont volt.
majusban 6 eves a jatek, azert jol tartotta magat.
mondjuk szezon elso hetvegeje meg mindig fun.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
shotika
őstag
válasz reelc #103841 üzenetére
Nekem 2012 nyara óta állandó társ a gépen a Diablo (egy rövid pár hónapos szünet volt csak, amíg vmi account probléma miatt nem tudtam belépni), és most pár napja volt először, hogy letöröltem. (Far Cry 5-nek kellett a hely).
Shotiii#2629 Gainward GTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
Vörösmacska
újonc
Üdv!
Elkezdtem forditgatni a horádi kockába tett legendári tárgyak szövegét.gain thorns equal to 250% of your vitality
a tüskék elérjék a vitalitásuk 250% -át
Azaz szerintem 250százalékra emeli a thorns értéket
Enemies slain while Feared die in a bloody explosion for 800% weapon damage and cause other nearby enemies to flee in Fear
A Feared halálos ellenségei véres robbanásban halnak meg 800% -os fegyverkárosodás miatt, és más közeli ellenségek elől menekülnek a Félelemben
Ezt már nem sikerült értelmeznem
Kérnék segítséget!
Egy kérdés a horádi kockával kapcsolatban. Ha egy ugyanolyan kinézetü tárgyat teszek bele, akkor felülirja az előzőleg beletett tárgy tulajdonságát, s így lehet lecserélni?
Köszönöm!
-
kökény
aktív tag
válasz Vörösmacska #103847 üzenetére
Szia, elsőre azt hittem ápr elsejei tréfa, de félek, hogy nem
Szóval te Horadi kockának gondolom a Kanai kockát hívod?
Róla itt megtalálsz mindent: http://www.diablohungary.hu/hirek/altalanos/minden-a-kanai%E2%80%99s-cube--rol_2015-07-30
Én az utolsó kérdésedet sem értem, vannak a tárgyaknak a narancs színnel jelölt tulajdonságaik, ezeket ki lehet nyerni belőlük a kocka segítségével, például Furnace fegyót berkaod a kockába egyes recept és megkapod,h 40-50% ad az elitek elleni dmg-hez és így tovább, amit beraksz fegyó, annak a tulajdonsága hozzáadódik a karid detailsehez.Ugyanígy armor meg ékszer is, megfelelő buildekhez diablofanson megtalálod mit kell a kockában az adott buildhez berakni.
Nem tudom,h erre gondoltál-e, mert nem értem a kérdést, próbáld meg kicsit helyesebben megfogalmazni mit is szeretnél és akkor tudunk segíteni -
SQX_Barto
addikt
válasz Vörösmacska #103847 üzenetére
Lehet nem google fordito kellene ide
gain thorns equal to 250% of your vitality
A thorns sebzesed egyenlo a vitalitasod 250%-aval (Thorns sebzese az a visszahato sebzes, amikor megutnek es az megy vissza a tamadora, tehat ha van a karakternek 10k Vitality, akkor 10000*250 Thorns damage-et kapsz pluszban)
Enemies slain while Feared die in a bloody explosion for 800% weapon damage and cause other nearby enemies to flee in Fear
A megfelemlitett ellensegek egy veres robbanast okozva halnak meg 800%-os fegyver sebzessel, es a kozeli ellenfelek megfelemlitve menekulnek
Egy kérdés a horádi kockával kapcsolatban. Ha egy ugyanolyan kinézetü tárgyat teszek bele, akkor felülirja az előzőleg beletett tárgy tulajdonságát, s így lehet lecserélni?
Egy targyat egyszer tudsz beletenni a kockaba. Ha masodszor akarod betenni, ki fogja irni, hogy mar megvan.
Ha hasznalod is es kockaban is van, az kb felesleges, epp azert jo a kocka, mert igy plusz 3 tulajdonsagot tudsz hasznalni a targy hasznalata nelkul. (kockaban levo targy mindig a legjobb erteket adja, mig ha hasznalod a targyat, akkor amekkora roll van rajta, pl Convention gyuru kockaban fix 200%, mig ha hordod, akkor 150 es 200% amilyened van.)[ Szerkesztve ]
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest