Új hozzászólás Aktív témák

  • eris94

    tag

    Sziasztok!

    A Latitude 5490-em nem szereti a UPC routerét. "Debugoltam", és az jött ki, hogy 5GHz-es WiFi-n jön elő a hiba, hogy kb 100kbps-sel tölt le a gépem. Még akkor is, ha másik LAN-on lévő gépről töltök valamit, tehát nem az internet rossz. 2,4GHz-es AP-n érdekes módon tökéletes a kapcsolat (persze lassabb, kb 70-80mbps sebességgel, ami ott várható). Egyébként a routerre közvetlenül "rálát" a gép, egy szobában vannak, kb. 10 méterre. BIOS, Chipset, egyéb driverek, Win10 naprakészen vannak tartva.

    A többi eszközön, mobilon, más laptopokon jól megy az 5GHz-s WiFi, de érdekes hogy se laptop újraindítás, se a legújabb driver telepítése, se a régebbiek, amiket "tutinak" írnak nem javítják meg ezt a problémát. Csak az ha magát a ROUTERT indítom újra. Akkor kb 1-2 napig jó, aztán megint kezdődik a móka. Próbáltam fix csatornát, automatát választani, sajnos mindig egy idő után ez lesz.

    Ma, ahogy elindítottam a gépet (hozzáteszem hibernációból), nem volt WiFi a gépen. Az eszközkezelőben megnéztem és Error Code 43 volt az eszköznél. Viszont újraindítás után működőképes lett, de persze 5GHz-n még mindig nem remekel.
    Lehet szerintetek hogy a wifi modul "gyengélkedik"? Egy tök más típusú laptopból származó modult esetleg be lehet próbálni a Dellbe? :))

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák