Új hozzászólás Aktív témák

  • csabika0001

    senior tag

    válasz amol #2848 üzenetére

    Nincs mit! Ezért vannak a fórumok, hogy segítsünk egymásnak! Teljesen egyetértek a ''mezei satellite'' dologgal! De ha megnézed a Tecra M5-öt és az A8-at szinte ugyanaz a két notebook külsőre (meg természetesen tartalomra is nagyjából). Ugyanazokból az anyagokból készítik (magnéziumötvözetű ház)...Azért állítom ezt ilyen biztosra, mert nem csak képen láttam őket, hanem egy programozó barátom most kapott egy céges M5-öt és nekem meg ugye már több mint 6 hónapja A8-s van. A Tecra A7 és a Satellite ill S. Pro sorozat igazából ugyanaz, csak az egyiket Tecra A7-nek a másikat meg Satellitnek hívják.
    Nem preferálják őket? Teljesen megértem, hiszen a Portégé, Qosmio, Tecra sorozatot Magyarországon nem tudja senki sem megfizetni, vagy csak nagyon kevesen. Ezért kevés embernek van velük tapasztalata. És azt is kevesen tudják, hogy egyedül a Toshibának van több mint 20 éves tapasztalata a notebookgyártás terén! A Tecra A8-ra pl 5 év garanciát vállalnak! :Y 3-at alapból és +2 év (kb 30.000Ft-ért) kibővítve 5-re! Mai napig sok fejlesztést a Toshiba, Panasonic párostól vásárolnak meg más nagy cégek. Meglepő dolgok, de ha picit utánanézel te is meglátod, hogy sok technológia először a Toshiba notebookokban jelenik meg! De ennek ellenére még mindig azt állítom, hogy túl sok pénzt kérnek ezért! Ellenben a DELL kiváló üzletpolitikájának köszönhetően ugyanezt a minőséget olcsóbban megkapod! Az IBM Thinkpadeket és HP NC-ket nem ismerem. Nem használtam még ilyen gépeket, de T43 és T60 sorozatról sok jót hallottam.
    Nekem is GMA 950 van, de az NFSC nem igazán akar menni. :( Sztem ezekhez a játékokhoz már nem elég egy ''mezei'' grafikus gyorsító, hanem Ati ill. Nvidia GPU kell hozzájuk!
    Az akksi üzemidővel kapcsolatban: a Latitude D520-as GMA 950-el, ugyanazzal a procival (Core2), meg két akksival (2x6 cell) bírt ki kb. 8 órát. Inspiront még nem próbáltam... Ha tényleg igaz amit mondasz akkor nem kérdés hogy ezt fogod e megvenni! :))
    Sajnos a többi kérdésedre nem tudok biztosat mondani... :F

Új hozzászólás Aktív témák