Új hozzászólás Aktív témák

  • SzaboZE

    addikt

    válasz VS461 #25387 üzenetére

    Úgy látszik hetente egyszer be kell írni, hogy akik nem ismerik a notebook üzemi paramtéreiet, azok ne nézegessenek hőfokokat, mert feleslegesen paráztatják a többi fórumtársat is! :) Teljesen felesleges mindenféle figyelés, ha baj van, akkor azt a gép jelezni fogja. Mégpedig úgy, hogy előbb visszavesz a cpu teljesítményből végső esetben kikapcsol. Ezután bekapcsoláskor is jelzi, hogy hőmegfutás történt. Ha ez nem történik meg, akkor a gép üzemi paraméterek között van! A ventilátor forog, a cpu melegszik, ez a dolgok rendje. Minél többet dolgozik a cpu, annál több hőt kell elvezetni. Így minden egyes kérdésre (80 fokos a procim, normális?, meleg a gép, normális? stb) az a válasz, hogy igen. Tönkremenni nem fog, mert védi magát a hardver.

    A fenti hozzászóláshoz kapcsolódva annyit tudok mondani, hogy valószínüleg a cpu terhelés magasabb W8-al. Ez van, béta szoftverről van szó, majd meglátjuk milyen lesz a végleges.

    Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu

Új hozzászólás Aktív témák