- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Hálózati / IP kamera
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
Új hozzászólás Aktív témák
-
schulc99
aktív tag
válasz dewil666 #116849 üzenetére
Szia!
Nem akarjuk túlspirázni, mert csak látszat megoldás kell egyenlőre, amíg el nem dől a lakás sorsa.
Ahogy nézem, az Alkyton és a Hammerite közel egy árban vannak, de sajna egyik sem olcsó.
A jelenlegi cél az olcsó megoldás és valamennyi esztétikai megjelenés elérése.Még PVC falpanelre [link] gondoltam, de egyenlőre marad a festés.
Sokaknak fáj az intelligencia. Akinek ilyen fájdalma van az kerüljön, ha kérhetem. (A 99 NE tévesszen meg, nem a születési évem!)
-
schulc99
aktív tag
válasz kovacs65 #116853 üzenetére
kovacs65
Esztétikus, de ennyire nem szeretnék belemélyülni a dolgokba.
Egyenlőre csak valami "szükség megoldás" féle dolog kell.Chesterfield
Köszi, elgondolkodtató megoldás a festés helyett.
Csak fel kéne ragasztani és kész!Sokaknak fáj az intelligencia. Akinek ilyen fájdalma van az kerüljön, ha kérhetem. (A 99 NE tévesszen meg, nem a születési évem!)
-
bobace
addikt
-
schulc99
aktív tag
válasz Chesterfield #116857 üzenetére
A végzáró elemek a csomag részei vajon?
Az alsó kifolyó és a felső lefolyó csőnél ki kellene vágni a panelt.Sokaknak fáj az intelligencia. Akinek ilyen fájdalma van az kerüljön, ha kérhetem. (A 99 NE tévesszen meg, nem a születési évem!)
-
Zuzu
csendes tag
Üdv.
Eladó.
GIGABYTE GeForce GTX 1060 Mini ITX OC 3GB - GV-N1060IXOC-3GD
65Eft 2.db van még. -
Laraxior
titán
"Jó" árban van. Megunták a bányát?
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
dewil666
őstag
válasz #33253120 #116864 üzenetére
Érdekes hogy az újabb épületekben használják vizes helyiségekben is. De a folyékony fólia is megáll rajta illetve az élein is.
KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
Zuzu
csendes tag
Milyen Bánya xd)
Ez nem az enyém Videostúdióban volt itt Debrecenben.
csak én árultam..nagyobbra cserélték.[ Szerkesztve ]
-
schulc99
aktív tag
Ismeri valaki a ALPINA ROZSDASTOP festéket?
Nagyon kerülendő vagy felvesz a versenyt a Hammerite vagy Alkyton festékekkel?Sokaknak fáj az intelligencia. Akinek ilyen fájdalma van az kerüljön, ha kérhetem. (A 99 NE tévesszen meg, nem a születési évem!)
-
Salex1
őstag
Ha webshopból vásárolt termék hibás, sérült akkor is nekem kell fizetni a vissza postát?
-
Zola007
veterán
válasz Salex1 #116869 üzenetére
nem
ez hibás teljesítés, kötelesek saját költségükön cserélni, amennyiben a sérülés már átvételkor fennálltMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
aldebaran
őstag
Olyan PC-t keresek 100e-120e Ft-ért, amiben nincs SSD/HDD, de a legújabb játékok gond nélkül futnak és ha lehet, i7 procival.
Ha tudsz ilyet, priviben jelezd kérlek.
Köszönöm.Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
S.Feri
őstag
Lenovo thinkpad X230 250SSD IPS?, hibátlan
Intel® Core™ i5-3320M Processor (3M Cache, 2.60 GHz)
4Gb DDR3 akár 8Gb rammal is.
Intel HD Graphics 4000
HDD: 250Gb SSD
Kamera
Bluetooth
12,5" LED matt IPS 1366 x 768 kijelző
2 db USB3 port, 1 db usb 2 port
Displayport++ ( HDMI-re átalakítható)
Wifi
Kártyaolvasó
Sima USA billentyűzet (billentyűzet világítással!)
Gyári kiválló állapotú akku (4-5 óra munka közben!)
Gyári 90 W töltő!
1.3 Kg
A laptop kiváló állapotban van frissen telepített Win 10 64 bit Pro operációs rendszerrel, egyből munkára fogható!De untam már a telet, a tavasz is kimaradt, de mindent bepótolok, úgy kipörgetem a nyarat. :)
-
zeon.hu
nagyúr
Invitelnél a NatGeo és Comedy Central másnál se megy?
Vagy megint kivettek csatornákat?#?*@&!
-
nagyfejü
őstag
Ugy látom az észrevételem nem fér bele a csevegés definicioba!!!!!!!!!
Vagy megy a pátyolgatás? -
senior tag
válasz aldebaran #116873 üzenetére
(#116873) aldebaran: Szia! Az én gépemet inkább igényesnek mondanám (új ház, vízhűtő, SSD, blu-ray), nem egy "csúcsra húzott gamer gép". Azonban én annyiért (irányár! ), mint a másik konfig adok új házat, 240 GbSSD-t, vízhűtőt, BLU-RAY-t, jó tápot, stb...
Az i7-es proci valóban erősebb, de a játéknál nem az számít, otthonra elegendő lehet az i5 is.
A videokártyák kb. egyformák: [link]De ha nem szimpatikus, akkor igyekszem Neked más konfigurációt összeállítani! Keress nyugdotan privátban, ha tudok segíteni!
(#116872) izee: Köszönöm az ajánlást!
-
hentes555
senior tag
Sziasztok
Barátnőmnek szeretnék venni egy ilyen párnát. Szerintetek a városban kapok valahol ilyet vagy ne is kínlódjak vele, vegyem meg itt? Esetleg tapasztalata van valakinek ilyen párnával?
"Tiefe Brunnen muss man graben wenn man klares Wasser will"
-
Zola007
veterán
válasz nagyfejü #116877 üzenetére
Írd le nyugodtan az észrevételed, majd reflektál rá, akinek szól (felteszem, hogy én)
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
aldebaran
őstag
-
Zola007
veterán
válasz hentes555 #116879 üzenetére
Párnával nincs, de pár éve vettünk ilyen fűthető, masszírozós ülésvédőt autóba
Engem nagyon idegesített, ahogy mocorog, cserébe semmit nem ért. Valahol a padláson van azóta.Netes rendelésnél annyi előnyöd van, hogy ha nem vált be, akkor visszaküldöd és max buktál egy postát, de emagnál nekem küldtek érte ingyen futárt, mikor nem hozta a termék a marketing maszlagot.
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
izee
őstag
válasz aldebaran #116873 üzenetére
Csak kedvem volt találni neked egyet. Ház-táp nekem nem lenne nagy gond amúgy. Esetleg kérd el a SocketA házát
(#116878) SocketA
SzívesenIdenticalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
Laraxior
titán
válasz aldebaran #116881 üzenetére
1366-os konfigot pont a feléért megkapsz. 6 magos CPUval.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Sanki
addikt
Mennünk kell most az új városházára. Ott a környéken milyen parkolási díjak vannak?
Nézem a honlapot (dvparking), de nem írja az időszakokat, hogy pl most szombaton meddig kell fizetni. -
Zola007
veterán
válasz laccczka #116888 üzenetére
valószínűleg kalibrálni kell
kapcsolj ki az energiagazdálkodási beállításokban minden időzítőt
a részletes beállításoknál pedig a riasztási és vészleállítási opciót (alacsony és kritkikus töltöttség esetén, illetve másodlagos akku beállítását is) vagy állítsd 0%-ra, mert különben nem engedi koppra lemerülni.Utána mehet valamilyen folyamatos terhelés (pl. filmnézés vagy AIDA stressz-teszt) hogy egyenletes legyen a merülés és hagyd menni
utána merítsd le teljesen egy etapban, majd töltsd fel
ezt célszerű 2x megismételni, utána mennie kell rendesen a visszajelzésnekutána ne felejtsd el visszaállítani az E-gazd beállításokat a korábbira
-
HUTCHDB
nagyúr
Keresek jo minosegu autos szivargyujto toltofejet telefonhoz.
Nagyobb teljesitmenyu kellene, mint ez a xiaomi, mert ez nem bir annyira tolteni, mint a fogyasztasa a telefon kijelzojenek.[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Debrecenben hol tudok leadni biztosan fáradt motorolajat? A böszörményi Mol kútról elhajtott a jóember, Debrecenben meg nem tudom, honnan nem hajtanának el a jegesmedve nemiszervére. Kellett nekem magamnak olaját cserélni
Van ahol a szűrőt és az egyszerhasználatos kellékeket is le tudom rakni?[ Szerkesztve ]
Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!
-
lappy
őstag
válasz E.Kaufmann #116892 üzenetére
https://mol.hu/hu/kenoanyag-es-autoapolas/autosok/szolgaltatasaink/faradt-olaj-atvetel/
Bámulatos hol tart már a tudomány!
-
izee
őstag
válasz HUTCHDB #116891 üzenetére
Nokia forrasztott kábeles bevált. Előtte egy másik nem bírta a GPS terhelést. És ilyeneket árulnak...
Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
csapee
őstag
válasz HUTCHDB #116891 üzenetére
Akkor olyan töltőt keress ami tudja a telefonodnak megfelelő gyorstöltést, vagy egy jobb kábel kell (ha eredeti a töltő annak elégnek kell lennie).
Nekem Roidmi van de az is hiába tölt 2.5A-el éppen csak nem merül a telefon. (5,7", gps waze full fényerő) sok már neki 5v-on. Mondjuk van vagy 45C fokos az akksi.[ Szerkesztve ]
Csapee
-
izee
őstag
válasz csapee #116895 üzenetére
Saját konnektoros töltőjével szerintem azt is bírnia kéne.
[ Szerkesztve ]
Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
diablo1984
veterán
A bőszörmènyin van egy olajnagyker, ott leveszik! A mol csak napraforgóolajat vesz le!
-
nagyúr
Hulladékudvar az István úton?
-
-
nagyúr
válasz E.Kaufmann #116899 üzenetére
Kérdezem, hogy ott próbáltad már?
A radioaktív hulladékon kívül szerintem mindent átvesznek ott.
Vértesi út 9/B alatt található Regionális Hulladékkezelő Telepen[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest