- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeon.hu
nagyúr
-
GIJoe
addikt
Nem tudja vki a Mikepércsi úti Tesco-ban megnyílt már a Pepco?
-
copass
veterán
sziasztok
lenne egy olyan kérdésem hogy városon belül a robogós használhatja-e a kerékpársávot?
csak azért érdekel, hogy most az csak szerintem nem normális hogy a robogós az útról felmegy a járdára, majd onnan a kerékpárútra, majd a zebra melletti kerékpárutat használva ráfordul az útra.
konkrétan itt"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
Laza...
addikt
-
JohnyBlue
addikt
válasz copass #116606 üzenetére
Biztos, hogy nem használhatja. Egy esetben csak és csakis úgy, hogy a bukóját levéve tolja. ( 25 éve egy egy rendőrbácsi 20 percig ecsetelte nekem, hogy mit hogy merre meddig is lehet érdekes mód nevelő hatású beszélgetés volt )
De amúgy érdekes mód, ahol nincsen kerékpárút ott úgy ahogy de tudják szabályosan használni a járművüket a kerósok, de ahol behozták a keróutat nagyon példa az egyetem sgt, ott totális őrület van, vannak nagyon rendes cangások akik a kijelölt utat használják. vannak olyanok akik a másik oldalon a járdán repesztenek, és vannak olyanok akik az úton mennek. Tavaly volt egy jó kis mókám az egyik gyorsbicajossal, mert a sugárútról kanyarodott a füredire a bem tér irányába... persze a sáv közepén... miután a lámpáig így haladtunk enyhén ráduddantottam és integettem neki hogy gyönyörű kerékpárútja van. Persze leröhögött. Utána az Árpád téri lámpa mindkettőnket megfogott. Viszonylag kulturáltan elbeszélgettünk, hogy nem érti mi bajom van, mert a sgt és füredin nincsen keróút. Mondom neki hogy bizti van, erre jött azzal, hogy én veszélyeztettem őt azzal, hogy ráduddantottam. Na a beszélgetést nem tudtuk tovább folytatni mert zöld lett, kilőtt a srác... had menjen.... erre elkezd előttem cikázni és valami okból kifolyólag minden harmadik méteren köpött egy szépet hátrafele Ezek után pedig szépen elfordult a fősuli fele... a srácot azóta is láttam már autónak képzelve
Szóval nem ártana minden kerósnak egy kis kressz gyorstalpaló esetleg célirányosan debire vetítve hogy mit szabad mit nem tudom utópia
https://ipollo.com/?ref=johnyblue
-
Salex1
őstag
Kerámia betétes, egykaros, csaptelepnél lehet valahogy orvosolni azt, hogy szorul? Nem csöpög, nincs vele semmi baj leszámítva, hogy nehéz állítani, ahogy nyitom hirtelen megindul.
-
Salex1
őstag
válasz JohnyBlue #116610 üzenetére
Nem tudom mikor kerültek ki, de szinte minden kerékpár utas zebrás kereszteződésben ki van rakva a stop tábla a bicikliseknek...és senki, de senki nem áll meg! Pedig a zöld lámpa azt jelenti átmehet, de az AUTÓNAK van elsőbbsége! Természetesen a gyalogosok viszont elsőbbséget élveznek.
Nagyon nem szeretem, amikor pl. a Spár felől a Fürediről kanyarodok a Böszörményire és szépen elengedem a gyalogosokat (és mellettük akik átmennek bringások, mert miért ne mehetnének) de aztán mikor elindulok, nem egyszer fordult elő, hogy egy bringás a villogó zöldön még át akar menni és kb. 30-al megérkezik, és éppen az autó holtteréből. Csodálom, hogy még nem volt ebből baleset. -
dewil666
őstag
válasz Salex1 #116611 üzenetére
Kiszeded és ahol fém a fémmel érintkezik (csúszik) szilikon zsírral bekened.
Rákanyarodó útra nem elsőbbséget kell adnod? Ha a bringásnak zöld és van táblája akkor a zöldet kell figyelembe venni. Autóval ha közlekedsz és zöld a lámpa Te sem állsz meg mert alatta a stop tábla ott van
Vagy nem jól értelmeztem az írásodat?KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
keccsa
aktív tag
Sziasztok!
Eladó egy fekete elejű dual boot-os (WIN10 + Android 5.1) CUBE iWork 1X (i30, Z8350), és a hozzá való (angol) billentyűzet! Adatokat és véleményt nem írok, a "kollektív tudás" mindent elmond róla…
iWork 1X
KeyboardMindkettő újszerű, a billentyűzetet csak kipróbáltam, használva nem volt, a tablet hátán rajta van a gyári fólia, a képernyőn pedig újkorától képernyővédő fólia van. Minkét kütyüt dobozával, illetve tartozékaival adom, valamint adok hozzá két új képernyővédő fóliát, illetve egy használt, kék színű tablet tokot is.
Tok
Jelen ára a gépnek és a billentyűzetnek több, mint 270 US$, ami kb. 74.000 forint, én a komplett cuccért (gép, billentyűzet, fóliák, tok) 60.000 Ft-ot szeretnék kapni! A gép pont most múlt egy éves, így garancia már nincs rá, de a tapasztalatok alapján nem nagyon hullanak el ezek a masinák…Ha van érdeklődés, csinálok saját képet is.
Nem túl régi, 32"-os, LG vagy Samsung LCD tévé, vagy 23-27" közötti IPS paneles, HDMI-s (esetleg Displayport-os) monitor csere értékegyeztetéssel érdekel!
[ Szerkesztve ]
Mindenki magának hülye!
-
Salex1
őstag
válasz dewil666 #116613 üzenetére
Ezen már én is gondolkoztam, nem vagyok biztos benne, de itt külön van a tábla, és nem a jelzőlámpa kiegészítése. Nem azzal van a baj, hogy nem akarok elsőbbséget adni, elengedek én mindenkit, akit LÁTOK, de azzal van a bajom, amikor már elment a tömeg és szeretnék elindulni, a bringás meg megérkezik rakéta tempóban, holttérből.
-
Wajk
addikt
válasz diablo1984 #116618 üzenetére
Van amelyik Routernek van ilyen beállítása, van amelyiknek nincsen, de hasonlót keress:
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
Wajk
addikt
Keresek Samsung Smart TV-hez USB Wifi adaptert
valami ilyesmit?úgy tűnik megadta magát a beépített wifi modul a TV-ben...
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
Morgal
aktív tag
Eladó dolgok:
- Pentax SMC 50mm 1.4 manuális fix objektív - 25k
- 2db Microsoft Lifechat LX-3000 fejhallgató (csak kipróbálva voltak) - 4k / db
- Braun Series 1 elektromos borotva - 2k
- Cooler Master Hyper 101 AM3 hűtő - 2k
- LG dvd meghajtó - 1kÉrdeklődni privátban!
-
lorcsi
veterán
válasz diablo1984 #116622 üzenetére
ezt szeretnéd te is, amit itt kérdez ?
ha igen, akkor lentebb ott lesz a válasz isesetleg ez a videó
[ Szerkesztve ]
eladó: vadi új soundcore motion+
-
dewil666
őstag
válasz diablo1984 #116618 üzenetére
Szia!
Nekem ez nagyon jól bevált!
[link][ Szerkesztve ]
KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
diablo1984
veterán
válasz lorcsi #116623 üzenetére
nem, én az egyik router jelét szeretném kiterjeszteni és az az ötletem támadt, hogy 2db wifi routerem is van plusszban a dobozban és az egyikkel hátha meg lehet oldani! Hát nem az egyik egy 54m tp-link, a másik egy 108m-s smc, de egyik sem támogatja....
dewil666: ez lesz a megoldás, csak valami olcsóbb kivitelben....
[ Szerkesztve ]
-
kovacs65
senior tag
válasz diablo1984 #116625 üzenetére
Ryzen 9 3900-as noti, RTX-2070, 32 GB, 250 GB+ 1 TB SSD, Gyártó Schenker Technologies, Németo.-ból rendelt. Érdekel valakit?
-
Zuzu
csendes tag
Sziasztok
eladó pár cucc
Seagate Constellation ES.2 2TB 7200rpm 64MB SATA3 12eft
GIGABYTE GeForce GTX 1060 Mini ITX OC 3GB 65eft
ZOTAC GeForce GTX 1060 3GB 60Eft -
tsyl
aktív tag
Sziasztok!
Eladóvá vált H96Pro+ Android Tv box
Az ár fix.18 éve a PH-n....
-
nagyúr
válasz diablo1984 #116625 üzenetére
Van egy kb 8 éves TP link routerem, már az is támogatta, nem hiszem, hogy van olyan router, ami nem tudja.
-
Salex1
őstag
12V 5Ah-ás akkut, riasztóba (u.a. mint a szünetmentes tápokban) hol lehet olcsón venni?
[ Szerkesztve ]
-
Sanki
addikt
Eladó:
Opel kiegészítők:
- Opel szelepsapka
- Opel Astra G kulcsházSanDisk és Cruzer pen drive / micro SD
Huawei HUA-AP81 Type C töltő
JBL T450 fejhallgató - fekete -
nagyúr
válasz diablo1984 #116631 üzenetére
A legolcsóbb volt akkor, amit kapni lehetett. Szívesen neked adom, ha kell, csak tartaléknak van eltéve valahova a szekrény aljára. Viszont egyre kevésbé vagyok biztos benne, hogy tényleg tudja ezt a funkciót, és nem csak az emlékeim csalnak. Ha gondolod, megnézem.
-
nagyúr
válasz diablo1984 #116637 üzenetére
Na összeraktam a routert, és a következőt találtam rajta:
Erre emlékeztem, de nem tudom, hogy ez-e az, amire szükséged van. És szerintem ilyen van a tiédben is, ha ebben az őskövületben benne van.
[ Szerkesztve ]
-
dewil666
őstag
válasz diablo1984 #116641 üzenetére
Drágább routerek tudják vagy extender (használtam ilyet is jó volt) vagy olyan amit linkeltem.
KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
Laza...
addikt
TP link routerre a Gargoyle firmwaret használtam.
Never give up!
-
Laza...
addikt
válasz diablo1984 #116644 üzenetére
Elég sokat, kibővíti a tudását. Nézegess képernyőmentéseket itt
Konkrétan pl. az általad keresett mód:
[ Szerkesztve ]
Never give up!
-
nagyúr
De ez pont azt csinálja!
-
adi mester
aktív tag
Sziasztok!
Átlag felhasználók számára combos tablet eladó - Mediatek KT096H- 9,6" kijelző 2560 * 1600-as felbontással,
- 8 mag, magonként 2 GHz
(600 - 2 GHz között szabályoz, leállítja az éppen nem használt magokat)
- 4 GB Ram,
- 64 GB Rom, ha ez nem elég, MicroSD-vel bővíthető
- 13 Mpixel hátlapi kamera,
- 8 Mpixel előlapi kamera,
- 3G modem és 2 db Sim kártya bővítési lehetőség
- 5.1 AndroidAntutu 4 Benchmark 64.000 pontot ad rá.
A tablet ára a topiklakóknak: 45.000 Ft
Garancia: A szokásos 1 hét próbaCsak két közönséges herkentyű husi, de ha egy bajnok tudásával szakértő módon hajítjuk el: "Ez a jegy a fájdalomba, csak odaaaa :D
-
törölt tag
válasz diablo1984 #116647 üzenetére
Mert az extender mi mást csinál?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest