Új hozzászólás Aktív témák

  • #45687808

    törölt tag

    válasz odinkain #6524 üzenetére

    Ha jól emlékszem, mint a többi standard fegyvert. Kell hozzá a very large ember, ami ha jól emlékszem New Londo-ban van.
    Következőket kell tenni, hogy eljuss a tárgyhoz:
    1. Anor Londo-ban le kell győznöd Ornstein és Smough-ot, majd beszélni kell Gwynevere-el.
    2. Firelink Shrine-ból New Londo-ba besétálsz, és végigzúzod az egész területet (egyértelmű lesz az út, mert nem nagyon tudsz elbóklászni még), előbb-utóbb eljutsz Ingward-hoz (egy főépület tetején fog állni), aki ad neked egy tárgyat (csak akkor ha találkoztál Gwynevere-el).

    A 2. sikító szellem egy nagyobb épület, nagyobb termében lesz. Találkozni fogsz vele.
    Itt millió szellem lesz, szóval csak óvatosan! Itt lesz egy üres kandalló. Ha megvizsgálod a kandallóban a bal oldalon lesz egy létra. Ezen felmászva jutsz el Ingwardhoz.

    3. Zúzol tovább a területen, eljutsz egy zárt ajtóhoz, amit Ingward-tól kapott tárgy segítségével ki tudsz már nyitni.
    4. Mész tovább egyértelműen, és eljutsz egy karig, amit ha meghúzol, leereszti a vizet az egész területen, azzal, hogy kinyitod New Londo über nagy kapuit, így már az alsóbb szintekre is el tudsz jutni.
    5. A very large ember, a legnagyobb épületben van, illetve annak legfelső szintjén, egy szirten.

    Ez a videó elég jól elregéli, hogy hol van, de ehhez mindenképpen le kell engednek a vizet (szóval 4-es pontig juss el előtte).

    [link]

    Amint megvan a cucc, irány vissza Andre-hoz, akinél tudod módosítani +11-re, majd tudod fejleszteni tovább, ha van hozzá nyersanyagod. Tipp: Ha kicsit farmolsz, a Darkwraith-ek dobálnak titanite chunkot, tedd fel az item discovery-t boostoló gyűrűt, vagy nyomj be egy gold coint, vagy rusted coint.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák