- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Proxmox VE
- Mobilinternet
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
GG888
senior tag
DigitalOcean vagy Vultr, esetleg valami máson futtatod?
Otthon akad most egy kevés kiaknázatlan kapacitás (storj node is épül, meg frissítek a mediaszerveren, webszerveren, gyereknek MC szerveren stb.) szóval a háttér adott
DO-nál van 2 dropletem, de lehet az is leköltözik a földre a felhőből
Szerk:
@981
Lehet a Tamásban levő ékezettel van nyűgje, csinálj egy új fiókot és próbáld meg úgy is -
m4rc!
őstag
Jelentem ma elinditottam A SmartCash masternode-omat is! Most elég jó áron hozzás lehet jutni, ugyanis a mostani medve piac mellett még gondjaik is vannak (9 milliót elloptak). Viszont a project nekem negyon szimpatikus és elég activ community is van mögötte.
Igy már három node fut egy VPS-ről, ami a havi 5 dollár kiadás melett már bőven plusszos.
-
Krix
őstag
Na most azt írja WATCHDOG_EXPIRED, szóval valami nem kerek. A sentinel ezt dobja: error: [Errno 111] Connection refused
Valaki találkozott vele már esetleg?
-
m4rc!
őstag
Nekem most egy CRC és egy INN node fut egy vultr VPS-ről.
Most tervezem egy SmartCash node indítását, csak az a cirka 1000 dollár (10000 SMART) már a lélektani küszöböm felett van. Elkezdtem bányászni picit, ETH mellett duálban, igy havi 1200 jön. Valószínű a felét megveszem, a másik felét meg kibányászom..
-
Hack3er
őstag
Ki hogy áll a masternodokkal?
Én jelenleg én Bab pénz-be tettem egy kis összeget, bár ez nem masternod hanem pos coin, így walletből kell futtatni, bár nincsen meg a 100.000db coin hogy fix 1000 csírát kapjak, így bedobtam a közösbe, a simple pos pool bean cash részlegébe. Így arányosan kapom a jutalmat a berakott coin után.
-
m4rc!
őstag
Hát egy gagyi vacak. Egyelőre. Én csak amiatt ezt csináltam, hogy megnézzem milyen egyáltalán MN-t csinálni. Voltak nehézségek, főleg Linux tudás nélkül. Így a következőnek már jóval tapasztaltabban fogok nekiállni. Most megnézem, hogy ugyanerre a szerverre sikerül-e egy másik coin node-ját megcsinálni, elvileg működnie kell és akkor a havi ktg/coin máris feleződik
-
Krix
őstag
Én egy NEM harvester node-ra gyűjtök aztán majd egy Cardano-ra ha lesz. Bár erről még nem sokat tudni. Ezekben látok lehetőséget, folyamatosan vannak hírek, jó közössége van. Ez a CRC nem tűnik valami erős cuccnak, alig van forgalma.
-
m4rc!
őstag
Hehe, már 35-öt... még nem késő beszállni srácok! CRC to the mooon!!
-
m4rc!
őstag
Jelentem sikerült elindítanom az első node-om
Beletelt vagy 5 napba főleg, hogy a a coin is még elég kezdeti (vagy inkább újrakezdeti) stádiumban van. Viszont discordon elég segítőkész csapat van, így nagy nehezen sikerült összedobni. Ha minden igaz havi 5 dodót termel
A fejlesztés még zajlik, elég érdekes project.
Szóval ha valakit érdekel meg lehet próbálni, kis költségvetésű node: CrowdCoin, 60 dollárból megvan az egész. -
-
Hack3er
őstag
Úgy ahogy mondod.
Tanultam az esetből. volt egy kis FUD-om.Egyik napról a másikra nagyon felpumpálták az ABS-t, hogy meddig fogja tartani, kíváncsi vagyok.
Ott volt még az OMEGA az is 260-270 dollár volt mikor vettem az ABS-t most meg a 3 dollárt nem üti meg, totál süllyed lefelé, csökken a masternodok száma is.
Jelenleg is keresgélek, 30-40 dolláros masternodok között, hátha.
-
vizimento
senior tag
Igen, ez az absolut, most abszolút jól áll
96nap a megtérülés jelenleg.Tehát vettél 1000 coint 413 USD-ért, majd 2 hónap múlva eladtad ugyanazt az 1000 coint, plusz a két hónap alatt gyűlt pár darabot 16 USD-ért? Az kemény! Tudom, utólag okos az ember, de én a 16 dollárt "leírtam volna", mint ha nem is lenne. Annyiért kár váltóra utalni/átváltani, mert már el is vitték a fee-k.
Mondjuk ezt a coint CoinMarketCap-en nem is látom, az nálam már kizáró ok lenne, nem tennék bele pénzt...
-
Hack3er
őstag
Technikai tudás nem igazán kell hozzá, ha a távoli szerverre felbirod installálni a kiválasztott ubuntut akkor már fél siker, általában vannak jó leírások a coin oldalán, az alapján simál el lehet készíteni a masternod szervert, bár angolul vannak általában, de azok szájbarágosan leírják, meg google fordító.
Én Absolut coin masternodot indítottam március közepén az 1000 coin kb 413 dollár volt.
3. nap után elkezdett esni meg nőni a ROI, egészen ilyen 16 dollárig esett, fejre is áltam egyből 2 hónapot futtatam sikerűlt egy kis bitkoint kivenni belőle de messze volt még a befektetésem megtérulése.El is adtam kb 16 dollárért. és utánna meg elindúlt felfelé, most 310 dollár körűl van
-
vizimento
senior tag
Én a LINDA-val szemezek hetek óta.
Ma ránéztem és sírva fakadtam miért nem csináltam már meg...
(Egész eddig a Masternode Cost is barátságosabb volt...)Amúgy szerintem ezzel a 3-500 dolláros limittel csak az a baj, hogy kis market cap-es coinokat tudsz ennyiért. Azok között meg nagyon sok a scam. Szerintem jobb lenne (akár pénz összedobással többen) "komolyabb" coint választani, sokkal kisebb a coin elértéktelenedésének veszélye. Bár tény, hogy a várható profit is kisebb.
Hiába, itt is előjön ami eddig minden befektetésnél: ha nagy lóvét szeretnél, az nagy rizikó.
Ha kis rizikót vállalsz - kicsi a profit lehetősége is. -
m4rc!
őstag
Igazából annyira nem vészes, van fenn egy csomó youtube video meg leírás, igaz angolul. Nekem nem is ezzel van a gondom, hanem, hogy melyik coint lenne érdemes választani...
Most a vivo, illetve innova coinokat nézegetem, de gőzöm nincs melyiket válasszam, egy dolog amit tudok, hogy olyan 3-500 dollárt feccölnék bele így hirtelen. Sok helyen olvasom, hogy rengeteg a scam coin ezek között, így méginkább nehéz a választás.. -
m4rc!
őstag
Nekem megtetszett ez a dolog, ki is akartam próbálni. Először valami olcsót szerettem volna megnézni, így esett a választásom a CrowdCoin-ra. Neki is álltam kissé hűbelebalázs módjára.. szóval el is jutottam elég sokáig, amikor láttam, hogy a wallet nem szinkronizál, és miközben ennek a megoldását kerestem, benéztem a coin Telegram csoportjába... szóval van aki azt irja, hogy scam, meg cryptopiaról is delistelték..
Szóval jelenleg ott tartok, hogy egy max 300 dolláros indító költségű node-ot szeretnék kipróbálni. Valami javaslat esetleg?
-
Hack3er
őstag
Azért hoztam létre ezt a topikot mert nem igazán vannak magyar nyelvűek e témával kapcsolatban. (remélem hogy maradhat)
Ez egy crypto "bányászati" lehetőség, csak egy vps szerver kell hozzá, vagy egy fix ip címmel rendelkező hállozat és egy pc, és nem kell hozzá riget építeni, csak kiválasztani a számunkra megfelelő coint bevásárólni belőle amennyi kell a masternode indításához.
Igényel egy kis linuxus SSh tudást, de általában szoktak lenni részletes leírások ami alapján egy linuxhoz kevésbé értő személy (pl én) is meg tudja csinálni.
Két oldal ahol masternodok közűl választhatunk.
MasterNodes.online
Masternodes.proVégezetűl Peti videója a masternodokról: (ajánlom a megtekintését, jól elmagyarázza a lényeget.)
[link]Remélem hogy tudunk egymásnak segíteni, tapasztalatokat megosztani e témával kapcsolatban.
A crypto legyen veletek
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450-F R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB CM MasterBox NR600 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest