Új hozzászólás Aktív témák

  • Slystyle

    őstag

    válasz Mark21 #6579 üzenetére

    Ahogy mondtam, eddig egyszer fordult elő (elment az áram vagy a net, már nem emlékszem pontosan) és kaptam egy fél órásat, ami szerintem teljesen jogos. Nem azt mondom, hogy boldog voltam, hanem felfogtam, hogy igenis ez ezzel jár, ha pedig szaladok a supporthoz sírni, nem fognak segíteni.

    Napos/hetes? Sose lesz ilyen, mert ha tudom, hogy ha esetleg gond van a gépemmel, netemmel, esetleg karbantartást végeznek az utcában/lépcsőházban akkor nem játszok competitive-et.
    Elsőre pedig senki sem kap napost/hetest, csak ha többször TK-zik vagy lépked le egymás után valaki, de az ilyennek meg azt mondanám, hogy menjen pub játékokkal játszani.
    Ha pedig kaptál 1 hetest, majd lejár és után egy jó ideig nem lépkedsz le, akkor a cooldown-t is előről kezdi, tehát fél órával startolsz majd egy lelépés után (nem pontosan mennyi ez, talán hetek alatt vissza lehet nyomni fél órára).

    Na már most, ha tegyük fel, nekem elszállna az agyam competitve meccs közben, mert nem bírom elviselni a vereséget (nem ilyen vagyok persze) és ott hagynám a pácban a csapatom majd azzal az erővel a Steam-et is bezárnám, majd mennék panaszkodni support-nak, hogy jajj, de ez nem az én hibám volt, elment a net/áram és ezt követően feloldanák a cooldown-t, akkor ennek hamar híre menne és mindenki generálná magának a net/áram "kimaradásokat". Pontosan ezért értem meg, fogom fel és fogadom el a Steam által készített szabályzást erre a problémára. Ha neked ez nem tetszik vagy nem vagy képes elfogadni, akkor játssz pubon, válts játékot, rage-elj a support-nak vagy ha nagyon merész vagy, pereskedj.

    Megszoksz vagy megszöksz. Ilyen egyszerű a képlet.

    A kapcsolódási problémára annyit tudok mondani, hogy a router-t át kell nézni, ki kell nyitni a portokat, esetleg szólni a szolgáltatónak, hogy van egy ilyen probléma. Velem speciel még nem fordult elő, hogy ne tudtam volna visszamenni egy adott meccsre.
    Steam oldali hiba akkor szokott előjönni, mikor le van terhelve a rendszerük (Steam sale-ek), ilyenkor én nem is nagyon játszok, max megyek surf, pub vagy idle szerverre.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák