Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
dorka+
csendes tag
megkérdeztem a nyomdászt, hogy milyen filmeket szoktak hozzá vinni. Többnyire mind 133 lpi-s. Néha 150-eset is hoznak, de azzal sem volt gondja. Úgyhogy akkor nem értem, hogy miért nem mindig 150 -eset hoznak legalább. Szerintem erre sokan nem is figyelnek, csak ha alapbeállítás 133, akkor úgyhagyják.
Egyébként 200 lpi-s filmet senki nem hozott még ide, úgyhogy nem tudom hogy akkor mi történne. Egyszínes romayor, hát én nem tudom hogy ez mire képes.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Üzleti előfizetők hirdetései
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest