Új hozzászólás Aktív témák

  • FazekasLaci

    aktív tag

    válasz totispista #1198 üzenetére

    Eszközök vagy Szöveg menüben, a Kódolás (Encode) opcióban állítsd át Latin1 kódlapra a beállítást. Ezt persze úgy tedd meg, hogy előtte kijelölöd a szövegdobozt, amire alkalmazni kívánod.
    Ha jól csináltad, akkor működni fog. A probléma, hogy a Corel9 nem használ Unicode-ot, míg az X3 már azt várja el. A Corel 12-től ez már nem szívás, de régi Corelesek sokat szenvednek ezzel, ha régi betűik vannak.

    Feltételezem, hogy HU-s fontjaid vannak...

    Corel Klub - technikai terméktámogatást Corel partnerként tudunk adni, klub gondolom azért nincs, mert sokszor a vak vezet világtalant effektus érvényes és mindenki csak találgat, hogy mitől lehet... Ugyanis sokszor az adott probléma munka, gép és szoftverkörnyezet-függő is... Én már láttam olyan gépet, amin a hangkártya okozott galibát és ettől szállt el a Corel rendszeresen... Ne kérdezd, hogy miért... De általában stabilan működik, bár igaz, hogy néha meg kell találni a programban a kiskapukat. De ez a program gondolkodásmódja miatt van - adott feladatot százféle módon is meg lehet benne oldani - ezért is szeretik régóta... Sok berendezés (vágógépek pl.) nem nagyon működnek mással... Legutóbb egy lézeres gravírozóhoz volt szerencsém, aminek egyetlen bemeneti fájlformátuma volt: CorelDRAW 12 :)

    Laci - Ide is írhatsz nekem: fazekas@grasshopper.hu, vagy hívhatsz: 70/429-3200

Új hozzászólás Aktív témák