Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
poolbig
aktív tag
Üdv!
Nagyon régóta használtam CIS-t Win10-en, de pár hónappal ezelőtt iszonyatosan belassult a gépem, a HDD fura ismétlődő kerregést művelt, és olyankor teljesen beállt a laptopom. Aztán egy idő után abbahagyta és egy darabig megint jó volt. Egyre sűrűbben fordult ez a jelenség elő. Aztán letöröltem a CIS-t és láss csodát megszűnt a jelenség. De. Kinyíródott a Win10 saját tűzfala, nem tudom elindítani a szolgáltatást (hibára fut a kísérlet), és persze nyafog egyfolytában, hogy nem működik, indítsam újra. Mi lehetett a CIS ilyen erős HDD használata mögött? Ha megoldódna a probléma, szívesen visszatelepíteném (most egy avast fut), mert azért kellene a tűzfal.
Köszi a tippeket![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Stellar Blade
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Torrent meghívó kunyeráló
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest