- Elképesztő tervei vannak Grönlanddal a Szilícium-völgynek
- Emberek százait rúgta ki az Android- és Pixel-csapatból a Google
- Váratlan támogatókat talált Elon Musk az OpenAI elleni peréhez
- Az Alphabet és az NVIDIA is beszállt a cégbe, ami a következő AI-nagyágyú lehet
- Pár nap, és humanoid robotok is futják már a félmaratont
-
IT café
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lóri papagáj
csendes tag
Figyelmesebben elolvasva visszafelé: hülyeséget írtam, mert azt hittem, egy helyi router vagy bridge mögött ül a géped és nem figyeltem meg azt sem, hogy a bizonyos MSI eszköz egy AP és nem hálózati kártya (ami önmagában még nem probléma). Jó a Comodo és szép, az alternatív CIS-uTorrent beállítás is működhet, de ha kikapcsolt tűzfallal se ment a feltöltés, a fenti megoldás csodákra nem lehet képes (max. naplózni, hogy mit szeretne a torrent kliense és ahhoz képest mit kap)... szóval valamilyen más módon kellene megközelíteni a problémát. Csak azt nem tudom, hogyan, illetve hogy mi az, amit még nem tudunk a megoldáshoz. Esetleg a további faggatózásból kiderül és ha más nem, egy új bittorent kliens telepítése többet elárul, mondjuk, hogy nem volt-e például túlzott a kapcsolatok beállított száma vagy nem volt-e valami hasonló kliensprobléma. Esetleg elsőre feltelepíthetsz az 1.8.4 helyett próbának egy 1.8.1-est vagy 1.8.2-est, hátha, ezekben ugyanis még nem vezettek be néhány dolgot (én ma is az 1.8.1-est használom, ami persze azért egyes más, fejlettebb kliensekhez kapcsolódást korlátoz). Azt is érdemes megpróbálni, hogy valóban megméred a feltöltés (semmiképp sem a letöltés, a sebességkalauz nem arra kíváncsi) sebességét és annak megfelelően állítod be a sebességkalauz ablakban: a "Kapcsolat típusa" sorban lenyitva a "Jelenlegi beállítások" opciót, beállítod a mért kilobit értékhez alulról közelítő értéket pl. xx/512k és csakis a "Beállítások alkalmazása" gombbal lépsz ki az ablakból, hogy végre is hajtsa az "érintett beállítások" szekcióban mutatott paraméterek módosítását. Ezzel hagyod rá, hogy a feltöltési sebességnek megfelelően optimalizáljon és így garantáltan nem "dugítod be" a kapcsolatot. Mindenesetre az is igaz, hogy amíg a sebességkalauz a uTorrent porttovábbítást tesztelő webhelyének meghívása után nem kap vissza az IP-dre és portodra egy harsány "OK!" üzenetet a böngészőben, sok feltöltésre nem kell számítanod, tehát először talán ezt kellene valahogy elérni. Hogyan? Hm. Jó kérdés. Részemről kiveséztem. Éljenek a zöld pipák.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Sorozatok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Assetto Corsa EVO
- Gurulunk, WAZE?!
- Formula-1
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ Sapphire / Gigabyte RX 7700 XT / RX 7800XT 16GB / 7900XTX 24GB videokártyák 3 év 27%
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Frissítsd PC-det most Akciós gamer alaplap!
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest