-
IT café
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
válasz Matthewus #10439 üzenetére
Az adatokat (egész éjjel) tisztogattam, de a rendszerfájlokba nem merek így belenyúlni.
Több ezerről van szó.
Win7 Prof a rendszerem én vagyok a rendszergazda. Úgy tűnt fel, hogy valami nem ok, amikor Win intézőben egy FAT32-re formázott pendrive-ra másoltam adatokat. Minden egyes fájlnál ezt a figyelmeztetést írta.
A többi gépeimen viszont soha nem figyelmeztetett így. Azokon is CIS 8.x van. A 10 nálam gondot okozott, pár hete írtam róla itt, ezért raktam vissza a 8.4-et.
Auto-Sandboxot egy ideje kikapcsolom, de a Fájlforrás követés bekapcsolása ezen a rendszeren bejelölve maradt. Azt hittem kikapcsolt Sandboxnál ennek nincs hatása.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Automata kávégépek
- Ismét a vércukorszint mérés a téma
- Nők, nőügyek (18+)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen processzort vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Indiana Jones and the Great Circle kód - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest