Aktív témák
-
sasa74
csendes tag
válasz Brutforsz #12101 üzenetére
kösz de 16 gigám még van!
tanácstalan vok, esetlegesen a régi netem mikrós volt, fix ip címmel ez nem kavarhat be?
de most ugye dinamikus lett a júpíszi szerint, valami régi beállítás nem foghatja , mozzilám van ott kell mókuskodni valamit, esetleg a modem sza@akodik?hát ez gáz lesz így se p2p se direkt letöltés, fiber power rules!!!!!
-
coqito
tag
Sziasztok!
Az ügyben érdeklődnék, hogyha eddig Gold internetcsomagom volt, akkor ebben várható -e valami változás, és ha igen mikor?
Válaszotokat előre is köszönöm!
-CoQito-
-
Rambovits
senior tag
Sziasztok!
Mit tudtok arról, hogy még megvan-e az állítólagos peer to peer kapcsolatkorlátozás, és ha igen akkor mennyi ez a szám?A hardver az, amivel ha elég sokáig játszol eltörik. A szoftver az, amivel ha elég sokáig játszol működni kezd.
-
sasa74
csendes tag
szia kali
akkor mire gyanakodjam??
hangsúlyozom a winxp-n illetve linuxon ugyanaz a hiba....
két külön oprendszer!
ezidáig ilyen nem történt , csak mióta fiberezemaz előbb például a jdownloaderrel próbálkoztam , elkezdett tölteni 1,3 megával két mp-ig aztán 5 perc megállás, most meg azt írta hogy minden slot használatban és megint újraindul.
Az nem lehet hogy túl nagy sebességgel esek neki aztán tilt?
vagy hálókártya? -
legenda
válasz Rambovits #12105 üzenetére
alig kell visszaolvasnod, láthatod, hogy van még, de milyen számra gondolsz?
sasa74; szerintem a rapidshare free korlátozására gyanakodj! ilyekor este már gyakori, hogy elsőre nincs szabad szál, de ha kapok, akkor letölti, és nem szakad meg! délután és este lassú, éjszaka, hajnalban és délelőtt gyorsabb - de ez mind a rapidshare műve! a upc ilyesmivel nem foglalkozik, hidd el!
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
sasa74
csendes tag
oké reméljük nem foglalkozik....
rossz álmainkban sem hittük hogy egyszer a p2p-vel fog...az viszont aggasztó hogy reggeltől kb. 25-ször kaptam szálat ás mind fail-ba ment át ,ezért én ezt nem a rapidszerver terheltségének veszem
csak akkor tudnám hogy minek????!egyébként peerkorlátozás nincs sztem, csak torrentnél fogják a sávszélt, linuxban jobban megy a torrent nekem
-
legenda
-
vargalex
félisten
Egyébként nem találok rendszert abban, hogy nap mely szakában korlátozza a p2p-t az UPC. Igaz, letöltésem nem megy, de látható, hogy majdem egész nap jó volt a feltöltés (ha nem tudnám, hogy korlátoznak, akár mondhatnám azt is, hogy nem akartak tölteni tőlem). A feltöltés 128KB/s-re (1 Mbps) van korlátozva rTorrent-ben, ami uTP-t nem tud, tehát nem tudja kikerülni az UPC-s korlátozást. (Órákon át ment max-on a feltöltés. Mondjuk ritkán szokott ilyen lenni.)
[ Szerkesztve ]
Alex
-
z67
őstag
Nagyon vicces dolog történt ma. Hetek óta a 30-as net 10-12-öt tud esténként. Nappal rendben. Amikor most felhívtam az ügyfélszolgálatot és azt vélelmeztem, hogy semmilyen strukturális fejlesztés nem áll a sávszélesség emelés mögött, csak szétterítik a meglévő kapacitást, akkor a csökkentett módú indítás és mindenféle hókuszpókusz után azt mondta a srác, hogy hoppá valami hibát lát a területen, ki fogja vizsgáltatni. 10 perc múlva ment a net rendesen.
Sunyi gecik.
(kali: most nincs szmájli, gondolatban sem)
-
need
addikt
Én nem tudom mi volt tegnap de a torrentezés lehetetlen volt win7 alatt is és xp alatt is lahat a gépem utorrent 2.0 használok de úgyan ez volt a bitconet torrent klienssel is!
olvasgáltam itt vissza de nem nagyon értettem a haladó beállításokat mit hová kell beálítani
D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
sasa74
csendes tag
kali!
nálam lehet valami akkor....
ilyen szép képet amit te bevágtál én nem láttam, ilyen kisebb file-okat kb 20megáig engedi letölteni, de a 100 megásban megakad és újraindul.
direkt 1/2 6 kor is próbáltam, semmi , nem kellett várni slot-ra , de kb .20 % után megállt és újraindult ....
most 3/4 11- és semmi változás
azt hiszem ebből reinstall lesz....
valakinek valami ötlet?
-
legenda
válasz sasa74 #12116 üzenetére
most is töltögetek több 200 mb méretű állományt szépen sorban, ilyenkor nem kell várni a szabad portra, mindig kapok elsőre, és most 129 kb/s sebességgel jön, és egyik sem szakad(t) meg!
egyik havernál is gyakran szakadás volt, ő is a szolgáltatót szidta, de nála sikerült megtalálnom a hiba okát; a ruter alapban minden órában megújította a címet - vagy csak kísérletet tett rá -, és emiatt szakadt meg minden órában a kapcsolat egy pillanatra, amit böngészéskor nem vett észre, de a rapidshare - vagy hasonló - letöltés azonnal megszakadt! nálad nincs ilyen - vagy hasonló - hibalehetőség?[ Szerkesztve ]
-
need
addikt
válasz adam101 #12118 üzenetére
na ez ami nekem nem világos..
az utorrent 2.b a beálítások/haladó/Ui extra gondolom itt kell majd irogatni
itt van a sebesség felugró lista
majd alatta a lista felülbírálása ahol
feltöltési sebesség 0,5,10 stb számok vannak
letöltési sebesség 0,5,10 stb számok vannak
ezeket kell meg váltóztani 31 a feltöltés és 15a letöltés...?D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
sasa74
csendes tag
-
need
addikt
NA ENNYIT ERRŐL!
Hiába álitom az értékeket 31 vagy 10 az utorrent lemereszti a gépet win7 alatt és xp alatt is.
xarok bele akkor nem torrentezek.. TE + CHELLO ROHADJ MEG!
D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
Rambovits
senior tag
Konkrétan arra, hogy hány peer-hez tudok bekapcsolódni Mert amióta átállítottam a torrentkliensem, tudok tölteni frankón.. mintha nem is lenne ilyen korlátozás. A feltöltés meg nonstop megy 300kB/s-el, szóval arra sem lehet panaszom
Ezért gondoltam, hogy megkérdezem, hogy van-e
A hardver az, amivel ha elég sokáig játszol eltörik. A szoftver az, amivel ha elég sokáig játszol működni kezd.
-
legenda
válasz sasa74 #12125 üzenetére
szerintem az ügyfélszolgálat ennyi infó alapján nem nagyon tud segíteni, először is azt kellene tisztázni, hogy más letöltés/kapcsolat is szakadozik, vagy csak és kizárólag a rapidshare, illetve azt is, hogy maga a net kapcsolata szakad meg, vagy csak a rapidshare szervere dobál le valamiért?!?!
szerintem nézd meg más olyan tárról is, ahol free módban nem engedett a letöltés folytatása, és majd kiderül!
a kapcsolat tulajdonságainál nincs arra utaló jel, hogy egy pillanatra megszakad a kapcsolat, majd újracsatlakozik?Rambovits; már megijedtem, hogy a "korlátozás" számszerű (mondjuk %-os) értékére vagy kíváncsi, vagy ilyesmi...
[ Szerkesztve ]
-
Rambovits
senior tag
válasz vargalex #12128 üzenetére
A kapcsolatok számát torrentenként (eddig be volt korlátozva 50-re, most átállítottam 100-re) így volt már olyan, hogy bekapcsolódtam 75 seederhez, és rámcsatlakozott 220 peer. Jelenleg ~110 peer van becsatizva a torrentjeimhez.
Remélem tudtam segíteniA hardver az, amivel ha elég sokáig játszol eltörik. A szoftver az, amivel ha elég sokáig játszol működni kezd.
-
forrest85
senior tag
-
sasa74
csendes tag
na kicsit teszteltem:
depositfiles : 35-el jön rendben
a többi pedig picit szakadozik, majd szokás szerint megáll:
megashare
megaupload
data.hu
easy-share
és persze rapidteszteltem mozziláva, explorerrel, jdownloaderrel, flashgettel, rapidshare letöltövel, windowsban, linuxban..... mindnél megakad és kassza...
azt hiszem holnap melóhelyről elhozom a laptopot és azzal is megpróbálom , nincs több ötletem,
3 napja töltök egy 100megás filet a rapidról
a torerentek pedig tudja mondjuk 1-2 mp-ig tudják a 800 -at letölteni majd visszahanyatlanak a 20-50 közé
közben a deposit is lehalt most egy 47 megás filenél és csak 32 töltött le....
fa@a[ Szerkesztve ]
-
Lackooo84
nagyúr
válasz sasa74 #12134 üzenetére
Nem vagy egyedül, pár napja nálam is szar mind a torrentezés, meg úgy minden más is. Az oldalak szarul, érezhetően lassbban töltődnek be, van ahol csak harmadikra jön be valami amúgy meg kiszolgáló nem válaszol szöveg. Persze a sebességteszt oldalak majdnem mindig jó értéket mutatnak (ha azt jónak lehet nevezni, hogy nálam a 3Mb up az csak 2.3-2.5Mb). Megaupload, rapid olyan max 400k, de ami a legviccesebb szerverről FTP max 250k 4.1M helyett. Na erre varrjon vki gombot. Hogy rohadna meg a UPC.
The Truth is out there...
-
legenda
válasz sasa74 #12134 üzenetére
torrent futott amikor próbálgattad, vagy nem? mert a torrent bizonyos esetekben simán leölheti a netet, akár ilyen szinten is! pláne bizonyos torrent kliens + bizonyos nod verzió párosítás esetén!
Lackooo84; ez kibírhatatlan, tessék szolgáltatót váltani!
-
sasa74
csendes tag
nem fut...
sőt már ugyis próbáltam hogy mindent kikapcsolok.....(tűzfal, vírusirtó)
egyébként xp-m van zonalarm, avast párosítással!
tegnap este mégpróbálkoztam, ma elhozom a céges notebookot , remélem okosabb leszek
viszont linuxon (mandriva)is fenáll a problem ott pedig azért más fekvése van a menyecskének!
[ Szerkesztve ]
-
sasa74
csendes tag
válasz sasa74 #12137 üzenetére
munkahelyi notebookal próbálkozva ugyanaz a hiba....
wifis notebook , találtam egy szabad kapcsolatot , rácsat, letöltés jön , rendben......
notebookra visszadug modemes változatra 10% -nál akad a letöltés, és eldob mindent
ügyfélszolgálat felhív 40 perces csevej: előadtam a problémát, pingeltek, tesztoldalról mentettem fileokat semmi problem, modemes a srác szerint jó....
szerintem viszont ott lesz a hiba, itt a társasházban csak júpíszis net van , akiét elcsíptem gondolom az is az volt, neki tökéletesen jött minden.
tudok venni ilyen modemet valahol?
vagy el tudom érni hogy cseréljék?
webstar epc2203[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz sasa74 #12138 üzenetére
esetleg még próbáld meg azt, hogy a modem a menüjében gyári alapra vissza, majd megvárod, amíg szép lassan újra bekonfigurálja magát, és feljelentkezik a hálózatra.
szerintem modemet felesleges venned, egyrészt mert a jelenlegi van a szolgáltatónál azonosító alapján beregisztrálva, és nem tudom, hogy adott-e a lehetőség maszek alapon lecserélni, másrészt mert semmi sem garantálja, hogy másikkal jobb lesz a helyzet![ Szerkesztve ]
-
Lesliegold
tag
Sziasztok,
Nincs valami indok mostanság, amivel fel lehet mondani az UPC szerződést? Vagy ez a korlátozás nemsoká meg fog szünni, mivel azt olvastam másodszor is vesztett az UPC?
Köszi!Xiaomi Redmi 3
-
legenda
válasz Lesliegold #12140 üzenetére
indok? például azt mondod, hogy neked így nem tetszik, kifizeted az akciós különbözetet, és lelépsz!
szerintem a priorizálás megszűnni egyenlőre nem fog, mert hivatalosan talán még csak téjékoztatás szempontjából veszített a upc, és a menedszelés jogossága miatt nem...Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
sasa74
csendes tag
a modem menűjébe nem (engednek) lehet állítgatni.
hétfőn délután jön egy szakember megfigyelni az eseményeket, ma kicseréltem az utp kábelt is , semmi változás, mostmár minden akad ha rádiózok, ha youtube-os videót nézek, letöltés bármelyik szerverről, megáll, az "ügyfélszolgálatos" szakemberek meg mondják: nem látok hibát....
pingeljek, töltsem le a tesztszerverükről a file-kat, mérjek sebességet.kb. 3 órát már elcsacsogtam velük, nesze neked 3 hónap ingyen net
nagyon gagyi, sokan szidják a digit hogy a sebesség miatt megbízhatatlan, erre nem tudok mit mondani, nem ismerem a digit, de a júpíszít igen....
ja és kedvesen megjegyezték: ha a műszakis nem talál hibát akkor készíthetem a pénztárcámat!!!!
-
Lesliegold
tag
Na persze...3-as akciós csomagom van (teló+digit TV + NET) ráadásul tömbház kedvezménnyel (-30%) 1 évnyi nem akciós különbözetet nem éri meg kifizetni, mert lenne vagy 40.000 Ft, akkor már inkább megéri behuzatni 2500/hó áron a digist, és az UPC-st meg nem használni...Pont az lenne a cél, hogy ne kelljen a k.csög UPC-nek fizetni...
Xiaomi Redmi 3
-
legenda
válasz sasa74 #12142 üzenetére
a legtöbb modem (részben lebutított) menüje 192.168.100.1 címen elérhető!
sem a upc, sem pedig a digi esetében nem érdemes/szabad általánosítani néhány probléma miatt! attól, hogy nálad probléma van a modem vagy a vonal tekintetében, attól még nem pocsék a upc, és attól, hogy nem minden digi előfizető kapja meg a teljes névleges sávszélességet, és ott is vannak néhány előfizetőnél sebesség és stabilitás szempontjából problémák, attól még ott is sok elégedett ügyfél van!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
senior tag
Teljesen egyetértek veled.. Elég régóta vagyok upc előfizető és ez alatt egyszer volt gondom a nettel, még nyáron (kicsit szakadatozott net, de a sebesség megvolt).. Jött is a szerelő lakásban nem látott hibát aztán kért kulcsot a szemét leöntőhöz lement 7.-re kb 10 perc múlva jött vissza mondta h ott volt valami gebasz (a szekrényükben) kicserélte azt az alkatrészt.. És helyre is állt szépen a net..
-
alabaro
csendes tag
segítségeteket kérem. most jár le a 2Mbit-es interware-m, de a telefonvonalam 1Mbit-et bír (messze vagyok a központtól, nagy nehezen kiderült.) hűségnek havi7000 ft kellene fizetni, aszonták olyan sok volt a forgalmam. érdemes átállnom a 2Mbites chello-ra? (sokat nem akarok áldozni) havi 2500ft-ér? dinamikus az IP-je? a honlapján az van, de mit jelent? programból tudom vezérelni az IP cserét? USD-vel menne a rapid negyedórás várakozás nélkül? próbáltam vissza olvasni, egyiknek frankó, másiknak a töke tele van az UPC-vel. torrentet egyenlőre nem használok. köszönöm.
-
Apollyon
Korrektor
válasz alabaro #12147 üzenetére
Én már négy éve előfizető vagyok. Nem váltanék át másra, sztem ez a legjobb. 2500Ft-ért simán megéri.
IP cím dinamikus, de ha nem cserélem van hoyg több mint félévig vagy volt már olyan is hoyg egy évig ugyanaz az ip címem volt (online játék miatt tudtam fejből)
Hja de az ip cseréléséhez a modemet ki-be kell dugni.Szóval bátran ajánlom!
[ Szerkesztve ]
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
edk-
őstag
Most már tényleg a JBQA-t az UPC-nek!
Legfrissebb uTorrent béta, titkosítás forced, titkosítatlant nem engedek be, bt.transp_disposition 15, és csak vánszorog. Próbaképp megrendeltem a legolcsóbb seedbox-szolgáltatást és ugyanazt a két jól seedelt külföldi nyílt torrentet töltöm itt is, ott is. Itt 20 kBps körül jön mindkettő, ott 500-zal az egyik, 900-zal a másik.
"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest