Aktív témák

  • jozefgucci1

    addikt

    válasz harry #12006 üzenetére

    A kollega fent leírta sajnos csak a központig van optika onnan meg a jó öreg koax. Ezért írtam, hogy a koaxon történő sebességátvitelnek van egy viszonylag alacsony felső határa (160Mega) , míg az optika esetében elméletileg, nincs azaz központfüggő.

    Másik kinek mi a jó ajánlat. Három hónapja volt akciója a Tréhómnak hogy aki optikára vált( persze elérhető ott) az 5500 Ft-ért kap 25/12 Megás netet ,56 csatornás IPTV-t és telefont. A valós netsebességem 30/15, tehát szabadon garázdálkodhatok. Nincs az apró betűs ÁFSZ-ben le-feltöltés korlát és nincs priorizálás. Mert a hálózat annyira nincs kihasználva, hogy nincs rá szükség. Nem azért nincs, mert még kevés az előfizető ( réznél ugyan ez van) hanem mert a rendszert, ha már fejlesztettek akkor magasan a jelenlegi elvárások fölé építették.

    Ügyfélszolgálat: Itt Egerben flegma bunkók ülnek a pult mögött. Telefonon korrektek voltak ,de mikor szóltam ,hogy akkor holnaptól lehet elvinni a készülékeket, mert, van másik akkor szóltak ,hogy mi lenne ha az eddigi csomagom árát megfeleznék ?Erre én .:
    Ember most vágtam ki tőből a kábelt, eddig hol voltak ?
    Egy vicc

    Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...

Aktív témák