Új hozzászólás Aktív témák

  • ztoldy

    senior tag

    válasz Balli #1243 üzenetére

    Cfosspeed parancssorba (start menüben megtalálod) írd be: tracert www.cfos.de
    Ha valamelyik célállomásnál lesz olyan, hogy csillagot dob, tehát nem érkezik válasz az adott állomásnál, akkor meg kell adni szintén parancssorba az spd sethops X parancsot, ahol X annak az állomásnak a száma, amelyről már biztosan érkezik válasz.

    Nálam pl. diginél a 3-as állomásnál két *-ot is dob. Én a spd sethops 8 paranccsal állítottam be, mert a 3-as és a 8-as után is mindenhonnan érkezik válasz és így tökéletes neki a beállítás.
    Ha használsz tűzfalat, akkor szigorúan csak az spd.exe-t kell kiengedni netre. Illetve, ha komolyabb tűzfalad van, akkor az echo reply (viszhang-válasz) opciót engedélyezni kell. Router-ben pedig az névtelen ping kérések blokkolásának lehetőségét mindenképpen le kell tiltani!!! Végezetül arra figyelj, hogy mindkét gépen együttműködő módban legyen a cfosspeed. Ha béta verziójú torrent programot használsz (pl.: utorrent és nem sima utorrent.exe a program kiterjesztése), akkor nem tudja szabályozni a cfosspeed ezeket, mert csak a stabil verziókat ismeri. Ebben az esetben hozzá kell adni a prioritások közé legalacsonyabb beállítással, csak így fogja tudni szabályozni. Ezt persze mindkét gépen!!!

    Dióhéjban ennyi, de régebben linkeltem a saját beállítási leírásomat illetve egy másik weboldalt is. Ezekből bővebben is tájékozódhatsz.

    https://www.refundo.hu/?ref=175161

Új hozzászólás Aktív témák