Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz Abu85 #8124 üzenetére

    DX11-es? Nem tudom, mert nincs DX11 karim. De a DX10.1 messze nincs még ott sem, ahol egy normál 8X Box AA (így nem is feltételezem, hogy visszajavulna az eljárás). Az Edge-detectről meg már nem is szólok. Szerintem ha valamit elrontanak, az nehezen neveszthető fejlesztésnek., Ja, a "más megoldás úgysem lesz" c. filozófiát régóta van szerencsék ismerni a gyártók részéről, kezdve a régebbi játékokat futtatni képtelen windows-októl, a hibákat hibára halmozó VGA meghajtókig (azaz játssz újabb játékokkal, vegyél újabb hardvert, más megoldás úgysem lesz). :(((

    #8143: Mit nem mondasz, pár konfigon textúrahibák vannak? :F :P Eddig kötötted az ebet a karóhoz, hogy ilyen esetekben a user használ 3rd progit. :U :N Legalább egy kis következetességet kérnék! ;)

    cowboy_bebop: Elképzelhető, hogy meg lehet már venni a programot? :F :N

    -Solt-: Hát elsőre arra gondoltam (ezexerint nem jó), illetve a finomhangolásnál mindenféle apró biszbasz eljárást ki-be kapcsolgathatsz, ott lehet még keresni. Van egyébként egy "új AA és AF metódusok" bejegyzés, amely valamiért off-ra van állítva alapból, azt én vissza szoktam nyomni pl., de vsz. nem ez a hibaforrás.

    caizzz: Nem hiszem, hogy a 4-es szériához 9.9-nél újabb meghajtó kéne, nálam azzal minden OK volt, vagy a 9.12hotfix-szel. A többi eddig lutrinak tűnik a visszajelzések alapján, bár nálam 10.2-vel sincs gond; 3DMark-okban min. gyorsulása van az előzőekhez képest. Talán nem kellene újabb meghajtókat feltenni csak azért, hogy újabb meghajtó legyen a gépen, vagy hogy nyerjünk +3-4% teljesítményt, azaz vagy azért értelmetlen a dolog, mert olyan magas FPS-szel fut valami, vagy azért, mert nem. :)

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák