- Proxmox VE
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook és Messenger
- AliExpress tapasztalatok
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- DIGI kábel TV
- Windows 11
- Sweet.tv - internetes TV
Új hozzászólás Aktív témák
-
budo82
tag
válasz Lucky04 #5148 üzenetére
Az ATi letöltő oldalán a 6.11-est ajánlja fel a 9250-hez (XP) Szerintem jó lesz hozzá az... (nem hinném, h egy 7-es sorozatú Catalystől gyorsulna szegény kártya, ha véletlenül támogatná is)
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó...
-
Balinov
titán
válasz VaniliásRönk #5150 üzenetére
sanszos volt, de egy probat megert volna, ha mar nem lenne tuti...mentesegemre legyen mondva 9000np-m utoljara kb 6 eve volt..
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Balinov
titán
válasz VaniliásRönk #5155 üzenetére
nekem is a giga 9000np-m, felesegem nagybatyjaek duronos gepeben meg most is tokeletesen teljesiti a szolgalatot.
gyiku: cementet reggeliztel?
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Sanyix
őstag
mikó lesz már vista x64-re avivo video konverter?
szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...
-
Balinov
titán
gyere fel este utanam a 1Para-ra kis esdere es meglatjuk ki kap csomagot.
Sanyix, nem neztem most ,de a 9.2-es avivo pakkot varod x64 vistara?
[ Szerkesztve ]
-
kriszbon
őstag
-
Balinov
titán
Nem tudjatok, hogy letezik-e egyatalan X64-es Vistahoz Omega Catalyst? omegadrivers.net-en csak x32 vistahoz latok drivert.
-
Sanyix
őstag
felraktam a 9.2-es catalystot, és mellé az avivo convertert... legalábbis úgy tűnik. De hol lehet a konvertert elindítani? Sehol nincs a ccc-ben.
szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...
-
Sanyix
őstag
ja mindegy... látom a végén mégis csak 4xxx-re tették csak elérhetővé a konvertert... (hd3850-em van) legalább az oldalukon is átírták volna, mert ott még mindig az x1000 széria vagy jobb szerepel. Keverik a szart rendesen.
pedig "valamiért" a foldingot azt nyomatná...
[ Szerkesztve ]
-
Roba
tag
Sziasztok!
Eredeti 32 bites Vistát használok naprakész frissítésekkel és csak pár napot bír ki úgy, hogy ne dobjon fel hibaüzenetet, ill. hibaüzenetek sokaságát. Sokáig Geforce kártyáim voltak, azokkal nem voltak problémák, most ATI-m van. A problémák a következőek: Mom. exe ( ccc.exe leállt), com surrogate működése leállt, rundll32 működése leállt, hd audio működése leállt stb. Ezek a hibajelenségek Win. xp alatt is megvannak. Próbáltam több drivert, de nem jutottam előbbre. Lehet, hogy fejlettebb az ATI jelenleg, de a faxom ki van ezekkel a labilis driverekkel.
Légyszi segítsetek, hogy mi a megoldás.
Zsoltárok Könyve 82/6: "Én mondottam : Istenek vagytok ti és a Felségesnek fiai ti mindnyájan:" "És formálta vala az Úr Isten az embert a földnek porából, és lehellett vala az ő orrába életnek lehelletét"- A halhatatlan lelkének egy darabját neked adta, csak a fizikai test mulandó, a szellemed örök.
-
gamesoft
csendes tag
Hello!
Nemrég vettem egy HD 4550 kártyát, Saphire a gyárto.
A gondom az vele, hogy sehogy sem tudom müködésre birni az Antialliasing-ot, hiába állitom 2x-esre, vagy 4x-esre, vagy bármire, ha belépek bármilyen játékba semmi sem történik, ugyanolyan kockázott a szélle, a játékban is probáltam állitani, de ugy se jo. Nemrég raktam ujra a win XP-t, és akkori driver-rel se ment, meg a mostani Catalyst 9.2-el sem.
Tudnátok nekem segiteni?[ Szerkesztve ]
"A pénz jön és megy, ám a szeretet, a megbecsülés olyan valami, amit ha egyszer elveszítünk, csak fáradságos munkával lehet visszaszerezni." Bud Spencer
-
Sanyix
őstag
mi köze az ati-nak ahhoz, hogy a fél vindóz, köztük olyanok is aminek köze nincs a driverhez lehal? Egyébként mi az hogy leáll?
-
AMD_ok
őstag
Megnéztem az oldalat, és: MAX RESPECT! Nem semmi, tetszik az ötlet, és a megvalósítás is. Ha tudnék, nagyon szivesen segítenék (egy kis összeggel) az új cpu beszerzésében, de sajna most nincs munkám, ugyhogy egyelőre egy hatalmas nagy UP-ot tudok Neked megajánlani!
Csak így tovább, és minden jót kívánok Neked!
[ Szerkesztve ]
-
BlueAthlon
senior tag
válasz SzlobiG #5177 üzenetére
Sziasztok,
Én is vettem egy Fusi PA3553 as notit és belefutottam a problémába, miszerint nem lehet VGA drivert frissíteni. Oka : a drága Fusi uniqe ID-vel látta el a kártyáit és módosított driver inf file-t alkalmaz...(stb..stb..)
VGA-k : RS780M IGP és M82XT (HD3470) az alaplapra forrasztva..
Most én egy Catalyst 9.2 VistaX64 változatának (úgy néz ki) sikeres moddolásával frissíteni tudtam a drivert. Kb 2 órát szenvedtem az INF írásával, meg még erősen tesztjellege van a dolognak, de úgy néz ki működik
Radeonok Biosának kinyerése és módosítása folyamatban, ez sem egyszerű eset. Ehhez képest még egy IGP biost is könnyű kivadászni az alaplapi biosokból, a sima PCI-E kártyák frissítése meg gyerekjáték.....
Amennyiben érdekel valakit dolog, jelezzen, XP alá is meg lehet csinálni a drivereket...
PS: Más gyártmányú notiknál is megoldható...
Üdv:
Tibi
Annak a statisztikának hiszek, amelyet én hamisítottam -Winston Churchill
-
nagyúr
AMD_ok, westlake, SzlobiG: Köszi!
AMD_ok: nagyon rendes vagy , de konkrét készpénzt semmiképpen nem kérnék (nem is fogadnék el)
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz GERIlla83 #5180 üzenetére
Hát ha komplett csomagot töltöttél le (pl. 9.2) és úgy írja ki, esetleg a .Net (2.0 vagy nagyobb) hiányára tippelnék. Ha meg külön drivert és külön suite-ot, akkor a különböző verziószám a gond, kapj le mindent és tedd fel az előbb linkelt 9.2es csomagot. .NET mindenképpen kell a CCChez, szóval azt ellenőrizd.
#5182 Ezesetben lehet meg kéne próbálni egy 8.12őt, hátha azzal jó lesz. 3850 esetében úgysem várható komolyabb javulás már, max hibajavítás itt-ott. Nekem a 8.12vel hibátlanul ment a 3850 és a 4670 is anno.
[ Szerkesztve ]
-
Tomate
veterán
9.3 hamarosan érkezik nemde?
-
-
lamasz
tag
Heló!
Meg tudjátok mondani hogy egy 3870 X2 -höz melyik catalyst lenne a legjobb? (most 9.1 van fenn) Játékra is van használva a gépecske elég rendesen !
köszi -
Dashes
őstag
Catalyst 9.3 review
Win7 vs. Vista (Catalyst 9.3) -
19870820
senior tag
[link]
Itt a 9.3 -
RAiN91
őstag
Sziasztok!
Letöltöttem, felraktam a 9.3-at, de ezt írja ki a jelentésben: "Driver Install: the specified driver package was not installed for matching devices"
Mi lehet a gondja?
9.2 volt eddig, erre raktam a 9.3 drivert, nem sikerült, aztán az egészet uninstalláltam, majd az egész full catalyst 9.3-at felraktam (driver, CCC, wdm..) -> így most nincs 3d driver a gépen.[ Szerkesztve ]
-
RAiN91
őstag
válasz 19870820 #5196 üzenetére
Úgy is próbáltam.
Megtaláltam a problémát: 9.2 még támogatja az x1950 szériát, de a 9.3 már csak HD2400 tól támogatja. Nem baj, legalább nem kell többé catalystokat töltögetnem...Ezt elnéztem. amd oldalán win7 hez kerestem drivert, és ott HD2400 tól van, Vistánál pedig x1950 is benne van, de mindegyik a 9.3-as driverhez dob. Amúgy Win7 beta van fenn, de ez nem lehet a gond, mert külföldi fórumokban is olvastam ezt a problémát, csak megoldást nem találtam.
[ Szerkesztve ]
-
Gaboman
nagyúr
Itt a teszt róla 9.3 mindenki döntse el érdemes e lecserélni a régit.
Én azt hiszem maradok a 9.2-nél.Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
gfefe
őstag
bár az tény, hogy itt is csak az egyik gpu-t veszi vissza a driver
DOWNLOAD ██████████████ 105%
Új hozzászólás Aktív témák
- PowerColor AMD Radeon RX 6600 XT HellHound 8GB használt videokártya eladó garanciával!
- Inno3D iChill RTX 3070 X3 8GB használt videokártya eladó garanciával!
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest