Új hozzászólás Aktív témák
-
PeppErKorN
tag
-
westlake
félisten
akik frissiteni szeretnek az ati videokartyas notebook-juk driveret a 8.11-esre..
Play nice!
-
siofok
őstag
-
frame>24
őstag
Csá.
Csak megerősíteni tudom, hogy az új cat. 8.11 bugzik ~mindenhol. Törölve.
(win XP, sp3)
[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
westlake
félisten
ahh, mar megint egy hotfix
ATI Catalyst 8.11 XP 32/64-bit Hotfix for Intel X58 Chipset
ATI Catalyst 8.11 Vista 32/64-bit Hotfix for Intel X58 ChipsetPlay nice!
-
gombcomp
senior tag
válasz
SzlobiG #4407 üzenetére
Catalyst Software Suite (32 bit) English Only 41.3MB 8.11 11/12/2008
frame>24: Vista 32bit SP1 alatt még gyorsabb lett szerintem...,és nem hibázik!
[ Szerkesztve ]
"Ha őseink is elszaladtak volna, valahányszor nehéz idők jöttek, ma üres lenne ez az ország." - Wass Albert
-
frame>24
őstag
válasz
westlake #4405 üzenetére
Bf2, COD4, Fallout 3 alatt árnyék hibák: gyakorlatilag össze-vissza ugrálnak (!) az árnyékok, közük nincs a tárgyakhoz, amikről vetülnek
Csak bf2-nél: mintha shader hiba lenne: bizonyos felületek, melyeknek mattnak éne lenniük, fényesek, mondjuk pl. homokzsák, csillogó, takonyszerű felszínnel!▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
LLKobe
veterán
Ebben tud valaki segiteni?
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
evitiguF
senior tag
Üdv!
segítségeteket, és tanácsotokat szeretném kérni! Hosszú ideig nVidia tulaj voltam, de volt már előtte ati-m is. A gondom pedig az lenne, hogy nem igazán értem, hogy driver fronton mit is kellene feltennem.
Egy HD4850-es lesz a videókártya, és két megjelenítő lesz rákötve, egy 42" FULL HD LCD tévé, és egy 19"-os monitor.
A kérdésem pedig az, hogy mit is kell pontosan feltennem? Elég a 8.11 Display Driver, vagy kell a Catalyst Control Center is, esetleg a WDM integrated driver?
A Catalyst Control center tartalmazza a Display drivert is?
Tehát úgy csináljam, hogy:
1. Display driver telepítése
2. Catalyst Control Center telepítése (külön kiválasztva a letöltési oldalon, hogy magyar nyelv is legyen benne)
vagy pedig az első lépés kihagyható, ha CCC-t telepítek?
nVidiánál volt olyan opció, hogy DualView, ami azt jelenti, hogy a két megjelenítőt különféle felbontáson és beállításokon tudtam használni. van ilyen ati fronton is?
A HydraVision package az mire jó?előre is köszönöm a segítségeteket.
-
bolic
őstag
Hoppá, tényleg a TV-mben van a bug, mármint váltani kell az AV (pl. hdmi1, hdmi2, hdmi3, kompozit, komponens stb.) között és máris reagál!
Ez nem lehet igaz, de nem vészes és ez már jobb!
Asszem kéne egy gutaütést a Panának.
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!
-
deicide
veterán
nem hiszem el ezt a control centert. most meg azt játsza, hogy minden bootnál elfeljti a 3D beállitásokat meg a venti sebességet, amit beállitottam...valakinél előfordult ilyen?
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
Tommmmka
senior tag
Hi!
Olyan problémám lenne h. vistáról álltam vissza XP-re és fel van tolva mindennek a drivere de az eszközkezelő mégis 3 ismeretlen hardverrel tököl. Mivel HD4850-em van, úgy rémlik h. korábbi ati kártyámnál is előferdült ez de az istenért sem jut eszembe h. kell megoldani.
.NET-ből 3.5 van fenn a ccc megy simán csak az a 3 dolog idegesít.... Asszem valami a hdmi miatt lehet de javítsatok ki ha lehetElőre is köszi a segítséget
-
Gyufaaa
veterán
Csá skacok! Lenne egy röpke kérdésem! Egy ismerősöm vett egy Laptopot ( MSI ex610x-063hu). Kellene nekem hozzá egy új catalyst driver. Mobility Radeon HD2400 VGA van benne ( ATI)
Valami Ati32.dll vagy mi a rák baja van játékoknál. Azért kéne frissítenem. A Catalyst honlapon nem találok hozzá megfelelő frissítést. Esetleg van valakinek ötlete vagy tapasztalata e téren? Megköszönném a segítséget!Eddig bármivel próbálkoztam nem ismerte fel csak a gyári telepítő a vga-t.
-
Tomate
veterán
Adott egy 4850 és két megjelenítő.Az egyik egy 19"-os TFT monitor 1280x1024-es felbontással.
A másik egy 42"-os Full HD LCD TV 1920x1080-as felbontással.A TFT monitor DVI-al az LCD-pedig HDMI-vel van rákötve.
Na mármost én szeretném, ha mind a 2-n lenne egyszerre kép és mindegyiknek a saját felbontásában. Ez megoldható? Mit állítsak?+36304906443
-
zolee.szabo
csendes tag
Sziasztok! SP3-as XP-n 8.11 Catalyst van fent (előtte volt fent korábbi, saját uninstalljával szedtem le), legújabb 2008 novemberi DX9.0c, Sapphire 4870 512MB, és játéknál (pl. CrysisWarhead) változó időtartam után, ez lehet 1 óra, de két perc is, megáll a kép, hang helyett csak monoton búgás, majd No Signal a monitoron, és kis idő múlva az alábbi kékhalál képernyő fogad:
"A rendszer problémát talált, és a windows a számítógép károsodásának megelőzése érdekében leállt. A problémát valószínüleg a köv fájl okozza: ati2dvag
Ha először látja ezt a hibaképernyőt, akkor indítsa újra a számítógépet. Ha ismét megjelenik, kövesse az alábbi lépéseket:
Az illesztőprogram végtelen ciklusba került. Ez által magának az eszköznek vagy az illesztőprogramnak a hibájára utal.
Az illesztőprogram frissítését keresse a gyártónál."
A kártya 69-70 fokos, visszakapcsolás után megnéztem, tehát nem igazán lehet túlmelegedés. A neten óriási irodalma van a fórumokon az ati2dvag hibájának, évekre visszamenőleg. Van valakinek kipróbált módszere eme driver-hiba megszüntetésére?
-
Badman 4ever
őstag
Probáld meg szimplán újratelepíteni, mert lehet hogy csak telepítési hiba.
Esetleg töltsd le újra, és úgy telepítsd. -
Dark KillerX
addikt
válasz
zolee.szabo #4425 üzenetére
Megpróbálhatod azt is,hogy leuninstalálod a drivert,majd mikor újraindul a gép csökkentett mondban driver sweeperrel letakarítod a drivert,kitörlöd az Ati-s regisztrációs bejegyzéseket a registryben,majd újrainditás után föltelepíted azt a drivert amelyikkel minden klapolt
.Csak azért írtam mert tesóm gépén(3870Toxic Radeon)először nem igazán mükődött a Catalyst 8.11,de most már király
.
[ Szerkesztve ]
-
zolee.szabo
csendes tag
válasz
Dark KillerX #4427 üzenetére
Majdnem pont ezt tettem, csak nem volt olyan, amivel előtte probléma nélkül működött volna, ezért az XtremeG 8.10-est tettem fel próbaként, 3Dmark06 lefutott 13111 ponttal, akkor csak nem lehet gáz a hardverrel? Játékkal is megnézem majd. A sima 8.11-est nem mertem, állítólag sok benne a hiba, fentebb olvastam.
-
Ndruu
MODERÁTOR
Üdv!
A mai napon váltottam Nvidia-ról AMD-re, egyelőre meggyőzött a kis 3850 tudása.
Egyetlen apróbb problémám van csak. (Videólejátszás)A felállás: HD3850, Catalyst 8.11, Windows XP, Media Player Classic, ffdShow
MPC-ben Haali Renderer van beállítva, Bilinear átméretezés, és így néz ki a renderelt videó.
Mintha egy négyzetháló lenne (néha látszik az egész), de nagyon zavaró. Persze ez csak teljes képernyőn látszik, valószínűleg átméretezési probléma...
Természetesen VMR módokban nem jön elő a probléma, de annak sokkal rosszabb a színe és az élek is elmosottabbak.Nvidián ilyet nem tapasztaltam, mindig jó volt a Haali renderer.
Mitől lehet? Esetleg a Catalyst-ban valamit lehet e téren állítgatni?[ Szerkesztve ]
Harrrr!!!!
-
kisza25
félisten
Igen megnyitod a CCC-t
aztán kiválasztod a kijelző kezelőt ahol egy ablakban látod az 1-2 oda katintva tudod engedélyezni a másik monitort
aztán jobb egérgomb a jobboldali kis monitorra ott kiválasztod a "főegység kiterjesztése: monitor"ekkor beállítod a kívánt felbontásokat... ,
majd ismét jobb egér a jobb oldali kis monitorra és "1 asztali egység másolása: monitor"
és lásatok csodát megmaradnak az elöbbi monitor beállítások klon módban[ Szerkesztve ]
# Hyundai i30 coupe # SEAT Ibiza ST #
-
mtibor1
csendes tag
Gyerekek segitsetek. Vettem egy powercolor radeon 4870-t 1G-el és nem megy vista alatt a 8.11 és 8.10 driver. A 8.09 megy. Ugyan mi lehet a baj? A felrakom az előzőket az újraindítás után a képernyő azt írja ki no signal. A gép megy rendsen hang van. Mit tehetek?
-
kisza25
félisten
-
mtibor1
csendes tag
Nincs rákötve csak egy monitor.Ha cserélgetem minkettővel működik 8.09 alatt. 10 és 11 alatt csak feket képernyő-no signal, tehát még jeletn sem kap a monitor.A gyári driverrel sem működik.Érdekes. Irtam mind az atinak és powercolornak de nem válaszoltak.
-
sgergi
veterán
Sziasztok!
Felraktam a 9.11-es drivert ccc-vel. Azóta viszont nem megy a tuning Ati Tools-szal. A kártyám 2600xt. Nézegettem a ccc-t, hogy az tiltja-e le a tuningot, de nem nagyon találtam semmit. Mit kéne átállítani, vagy töröljem a ccc-t és legyen csak a driver fent?
köszi
-
Ndruu
MODERÁTOR
válasz
deicide #4437 üzenetére
Úgy van, ffdShow-t használok, de a MPC-ben Haali-ra volt eddig állítva. Közben kötöttem egy kompromisszumot és a System Default renderert használom, így a színek is viszonylag élénkek és nem is négyzethálós a kép.
Viszont ha valaki tudja, mitől olyan a kép Haali renderer üzemmódban, akkor szólhat.
Harrrr!!!!
-
Hypnotic
csendes tag
Hy!
(lehet nem ise tartozik)Windows xp-m van sp2-vel (alap ie vel) mikor rámegyek a googléra és beírok valamit majd a keresésre megyek kidob....mitől lehet ez?
és mi az a net 2.0 (honnan lehet letölteni?) mert a gép azzal a hibaüzenettel indul hogy kell valami net 2.0 catalyst...
előre is köszi!
Hypnotic
-
szipak
tag
sziasztok!
parám a következő: játékok (nem néztem mindennel) random futásidő után meghalnak éspervagy kilépés után megakasztják az egész rendszert. teleptettem már mindenféle drivert (XG 8.10 van jelenleg, volt 8.11, 8.9), előtte takarítottam is rendesen, de nincs változás. ami még érdemi információ: nem, nem melegszik, max 65°C fullon terhelve a kártya; eseménynaplók között az akadásokkor ilyenek keletkeznek: "Esemény típusa: Hiba
Esemény forrása: ati2mtag
Esemény kategóriája: Nincs
Esemény azonosítója: 108
Az illesztőprogram (ati2dvag) (display-eszköz: \Device\Video0) végtelen ciklusba állt be. Ez általában az eszköz hibáját jelzi, vagy azt, hogy az eszközillesztő nem megfelelően programozza a hardvert. Lépjen kapcsolatba a hardver eladójával frissített illesztőprogramért."help
-
gombcomp
senior tag
Akinek van kedve kísérletezni 8.12 Beta ,bár 10.én jön a végleges verzió.
[ Szerkesztve ]
"Ha őseink is elszaladtak volna, valahányszor nehéz idők jöttek, ma üres lenne ez az ország." - Wass Albert
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- nVidia tulajok OFF topikja
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Politika
- [Re:] Apple Watch Series 7 - új idők széle
- Óra topik
- További aktív témák...
- Fujitsu Lifebook E751, 15.6" HD+, i5-2520M, 6GB RAM, 128GB SSD, Új Gyári Akku!
- HIBÁTLAN - PHILIPS 32" ÍVELT FULLHD 75HZ MONITOR 328E9QJAB/75 FREESYNC
- Asus GT740 2GB DDR5 128 BIT + ASUS GTX 750 TI, Videokártyák
- HP ProBook 6550b, 15,6" HD, I5-540M CPU, 4-8GB RAM, 320GB HDD vagy SSD, WEBCAM, JÓ AKKU, WIN 10
- HIBÁTLAN - MSI B450 TOMAHAWK MAX - AM4 ALAPLAP AMD
Állásajánlatok
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest
Cég: Visoft Kft.
Város: Budapest