- Alternatív kriptopénzek, altcoinok és bányászatuk (GPU)
- Synology NAS
- Google Chrome
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- [Re:] Mégsem kap a SpaceX Starlinkje támogatást az USA-tól
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Vírusirtó topic
- XPEnology
- [Re:] Jönnek a reklámok a Disney+-ra is
- Videó stream letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
cintula187
addikt
Hali!
9.4 -re upgrade elnék. Csak a display drivert. Elég simán ráinstallálnom a mostanira (8. nemtomhányas) vagy driver cleanerrel szedjem le előbb?
Peasant Blinding©™ Ez az állítás hamis.
-
bmwsan
senior tag
Sziasztok
most még nVidiam van de már úton van a HD4850...viszont nem szeretnék nagyon sokat a driverrel vacakolni....
elég ha az NV drivert letolom és a legújabb Catalyst-t felteszem?
Előre is köszönet.#WoT #12PROMAX #AUDI 4G #XOS #d3300
-
JanR
addikt
válasz
Gatto22 #5347 üzenetére
Azert megneznek egy olyat, hogy a monitorod miatt Psyhical Memory Error lenne.
Kekhalalos gondom nekem is volt, nalam a TAP volt a ludas.
Hatter akadast meg csak 1x tapasztaltam, Pro Street, de arrol tudni illik, hogy bugos Vista alatt.
Amugy ha a kep szar, vagy az alaplapod szar, vagy a VGA-d.
Nem tudsz valakitol kolcsonkerni egy masik PCI-E-s vga-t? -
lsc
nagyúr
válasz
cintula187 #5351 üzenetére
Előtte a régit uninstalláld a vezérlőpultban .
Az élet kegyetlen .
-
törölt tag
válasz
cintula187 #5351 üzenetére
Én mindig az új csomag uninstall funkciójával csinálom.
-
gyiku
nagyúr
-
cizoe
őstag
OPENGL 3.1 specifikációk (catalyst 9.5)
* Texture Buffer Objects - a new texture type that holds a one-dimensional array of texels of a specified format, enabling extremely large arrays to be accessed by a shader, vital for a wide variety of GPU compute applications;
* Signed Normalized Textures – new integer texture formats that represent a value in the range [-1.0,1.0];
* Uniform Buffer Objects - enables rapid swapping of blocks of uniforms for flexible pipeline control, rapid updating of uniform values and sharing of uniform values across program objects;
* More samplers – now at least 16 texture image units must be accessible to vertex shaders in addition to the 16 already guaranteed to be accessible to fragment shaders;
* Primitive Restart – to easily restart an executing primitive, useful for efficiently drawing a mesh with many triangle strips, for example;
* Instancing - the ability to draw objects multiple times by re-using vertex data to reduce duplicated data and number of API calls;
* CopyBuffer API – accelerated copies from one buffer object to another, useful for many applications including those that share buffers with OpenCL™ 1.0 for advanced visual computing applications.[ Szerkesztve ]
-
end09
tag
Valaki tuzd vmi a Vista 64 alatt már ősidők óta jelentkező "atikmdag" hibáról?
Én azt vettem észre, hogy a probléma akkor jelentkezik amikor annyira felmelegszik a 4850 em h feljebb nyomja a biosa szerint beállított venti sebességet.... Ha én riva tunerrel eleve fellököm a hűtést h ne történjen túlmelegedés és ne kelljen a biosához érnie akkor nicns gond...
Vmi ötlet? -
bolic
őstag
1. Bekapcsoltad a Catalyst A.I. lehetőséget a CCC 3D beállítási listában?
2. Vista winupdate?Nekem is rengeteg probléma volt korábban, azóta hibátlan.
Ui.: Persze vannak atikmdag-en kivüli hibák az eseménynaplóban, azokat leszarom.
[ Szerkesztve ]
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!
-
Robinhofan
csendes tag
Sziasztok. Nem olyan régen vettem egy hd4830 1gbos kártyát, Semmi baj nincs vele, feltette a gyári 9.1 drivert. Minden szépen megy, magas fps-el. Ha feltenném a legujjabb drivert, akkor javulna a teljesítménye a kártyának? Vagy nem érdemes feltenni? Köszi a válaszokat!
-
-
edeleny
őstag
Sziasztok.
Még egy "ősi" 3850-em van.
Most tettem fel egy 64 bites Vistát.
A kártyával nincs is gond.
Az előző op 32 bites Vista volt.
Nem tudom már milyen Catalyst volt rajta,de a CCC-ben tudtam állítani a VGA venti fordulatát.
Most a legújabbat tettem fel,és ez a funkció hiányzik.Csak a hőmérséklet,és a kihasználtság "kilométerórája" van ott.
Valami ötlet??Az interneten előtt is ugyan ennyi hülye volt mint most, csak a világ nem tudta róluk, hogy azok.
-
Gatto22
csendes tag
Nah sikerült megoldanom a problémám
Bios frissítés oldotta meg, egy rev 2.0 volt fent az fb változat...és jött hozzá egy rev 2.0 fc változat és megoldódott a kép akadás problémám.. a többit még nem tudom jó lesz e de merem remélni
ezt tartalmazta a bios:
1. Update CPU ID (Support AM3 CPU)
2. Improve Audio compatibility
és mivel a hang akadt lehet jót tett neki
és köszönöm a segítségeket. -
Mian
aktív tag
Hi!
Van nekem egy ilyen "Folding@Home" nevezetű program a program files x86 on belül a JRE mappában, gondolom a videokártyához tartozik mert látok itt egy data ati nevü mappát is,és az lenne a gondom, hogy néha amikor bekapcsolom a gépet kidob valami üzenetet, nem tudom most pontosan, valami olyasmit, hogy indítsa újra a gépet de mielőtt megtenné győződjön meg arról hogy ebben a mappában ez a program már nem fut, angolul van csak én ezt vettem ki nagyjából kútfőből, + van a jobb alsó sarokban is ilyen kis ikonja ott pedig azt írja: "GPU - F@H core download error (#11), waiting before retry" eddig nagyon nem foglalkoztam a dologgal, a gép igy is tökéletesen müködik, és már jó pár hónapja kiirogatja, csak gondoltam mostmár azér csak utánna járok, de igazából semmi negatívumot nem érzékeltem emiatt a kiirás miatt, hogy valami emiatt ne müködne....
Szerintetek miért irogatja ezt ki, mi nem ok? -
vergilx
őstag
hi all!
a catalystban auto tune biztonságos?
nem fagyassza a rendszert? -
kriszbon
őstag
válasz
kisza25 #5371 üzenetére
Hát nálam egyáltalán nem így csinálta, hanem szépen feltolta a Gpu órajelet 770-re, majd visszavett belőle 10-et, majd a ramot tolta fel 1050-re, és visszavett 1-et, és megkérdezte hogy elfogadom e! A gpu és a ram is simán többet tud amúgy
https://www.youtube.com/watch?v=TLVwMcotI0A&t=12s Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
-
Jazz
veterán
Üdv!
Sapphire x600 Pro-n szeretnék bios frissítést végrehajtani. (szükséges)
Amit találtam:
http://www1.sapphiretech.com/us/support/drivers.php
- csak hogy itt nincs a bios driver maga, csak az info hozzá.
- konkrétan ez: http://us.sapphiretech.com/driver/172.txtAz Amd (ati) oldalán meg csak a catalyst driver van.
Most hogyan tovább? thx
[ Szerkesztve ]
free your mind
-
Jazz
veterán
thx
már csak bátorság kell hogy feltegyem.ezt a txt-t nem nem nagyon értem [link] (használati útmutató vga bios frissítéshez)
- mi az a check the P/N ? linken amit adtál ez van: P/N113-PC4511-04
Sorozat szám vagy mi? hol találok ilyet a videókarimon?
- és akkor kétféle lehetőség van, win alatt, vagy dos alatt megcsinálni. Dos alatti nekem szimpatikusabb lenne, de NTFS file rendszerem van.- original biost hogy tudom elmenteni? Ha befuccsol úgy hogy se kép se hang, akkor cseszhetem nem? max a gyárban raknák úgy helyre.
thx
[ Szerkesztve ]
free your mind
-
lsc
nagyúr
Van vga biosz topic, ott segítenek . Ha elcseszed akkor sincs gond, egy pci-os kártyával meg lehet oldani az újabb frissítést . Mivel csak ez az egy biosz van szerintem jó lesz , de az említett topicban érdeklődj . Itt . Ami kimaradt, a vga bioszát a gpu-z is le tudja menteni, azt nem tudom pontosan hogy ilyen régi kártyával is működik-e, de ki kell próbálni .
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .
-
bmwsan
senior tag
Hello
Nah meg lett végreh a HD4870... volt hozzá a alap driver tehát egy Catalyst 8.6
lehetséges hogy ezzel több FPS-m volt COd2-ben mint a 9.4-el? (mintha nekem így tűnt volna)
Vkinek esetleg valamilyen tapasztalat?
Előre is köszönet.#WoT #12PROMAX #AUDI 4G #XOS #d3300
-
Igen lehetséges, mivel az újabb driververziókat értelemszerűen az újabb játékokhoz optimalizálják. Ennek ellenére mindiga legújabb drivert javaslom, mivel egy újabb játék nem biztos, hogy hibamentesen fog futni egy régi driveren (vagy akár egyáltalán nem).
ELADÓ! *** Bontatlan, fekete Galaxy Watch 4 BT 40mm *** ELADÓ!
-
Moleskin
tag
Sziasztok!
Van egy problémám, a desktopomon (win7 x64 build 7100) ATI Catalyst wdm 9.4 -el, de az előző verzióknál is 9.3 , azt csinálja, hogy eltünteti az ikonokat.
A Desktop mappában benne vannak, de az asztalon semmi sem akar megjelenni.Kaptam egy tippet, hogy állítsam kapcosljam ki a force tv-t meg ilyenek, amiket végigvittem, de egyszerűen nem akarnak visszajönni az ikonok.
A win 7 7068 verziójánál is ez volt.
ötlet?
-
Moleskin
tag
igen!
Hiába trölöm le és noymok egy registry clean-t azután se jönnek vissza.
De ezért nemaakrom újra tenni a windows-t
A WDM driverrel 5fps-el jobb a GTA IV plKaptam egy tippet, hogy valakinek volt már ugynailyen problémája, és az volt a baj, hogy a catalyst a másik desktopra tette, de hiába állítom be hogy csak egy desktopom van (nincs klón mód) nem jönnek vissza az ikonok
-
AMD Power
titán
Az ATi CCC még mindig nem tudom feltelepíteni.
Suzuki SX4 1.5 VVT , Xbox Series X , Samsung A52 5G.
-
lsc
nagyúr
válasz
AMD Power #5391 üzenetére
Akkor pedig mennie kellene . Valami víruskergető vagy valami hasonló nem blokkolja /igaz az meg üzengetne / ? Esetleg érdeklődj a 2600 xt topicban, azokkal mintha lettek volna szoftver gondok, mondjuk ha jól emlékszem az agp kártyákkal .
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .
-
Matthewsz
aktív tag
engem is szívat most a kedves ccc...
már minden létező atis dolgot gyökerestül kitöröltem, még regeditben is, utána hiába rakom újra az egészet, nem indul el rebootnál semmi. mintha fel sem raktam volna
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest
Cég: Időkép Üzleti Szolgáltatások Kft.
Város: Budapest