Új hozzászólás Aktív témák

  • #10691584

    törölt tag

    válasz Giii #33180 üzenetére

    Esetleg próbáld meg ezzel, ez minden amd drivert letöröl az aktív oprendszered alól elméletileg. Vahy ha nem megy másképp, próbáld meg ezzel. Viszont ez utóbbit csökkentett módban bootolt windowson kell futtatni és alapértelmezetten kikapcsolja a winupdate-en keresztüli driver frissítést (elméletileg)

    Hogy kinek melyik béta hoz milyen változást milyen játékban, azt nem tudom, ki kell tapasztalni. De valahol szerintem mindenképp fizetni kell a béta mivoltukért, ha még a "végleges" crimson is ekkora bughalmaz szakadék. Gondolom te több FPS-t vagy ilyesmiket akarsz(?) Ez maximum friss játékoknál fog javítani valamit, a régebbieknél én úgy vettem észre, hogy inkább csökkent. Ja és a VCE enkóder, meg az Avivo támogatásával is trükköztek, csonkoltak valamit 15.7-től. Én feltenném a legutolsó "bevált" és stabil catát.

    (#33181) csabi0805: Ha az a Dying Light lenne a kedvenc játékom (már ha a játék egyáltalán, lövésem sincs) akkor nem gondolkodnék azon, hogy visszamenjek addig a catáig, amivel még hibamentesen futott (ha más nem letesztelni, hogy egyáltalán a cata okozza e, vagy más sérült a rendszerben/játékban) főleg akkor, ha semmivel sem nyújtana többet a számomra a crimson. Mielőtt feltelepítetted, rendesen ledózeroltad a régi catát?

    (#33182) Shing: hivatalos, meg WHQL, ugyanazon a néven?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák