Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz jeno852 #27178 üzenetére

    Hát, nem tudom, milyen Wolfenstein az, vmi gold v. egyéb kiadás? Én Original-lal toltam végig talán 14.3b1-gyel, mert a b2 szarta el a Mantle-t (totál szétesett a kép). Vagy csak a 6-os sorozattal van ilyen baja?
    Valakivel keversz, én nem írogatok át semmit, mert attól nem lesz jobb a meghajtó. Ha egy játék a reg bejegyzést nézi, és nem a drivert, átverheted, és elindul, de lehet, hogy bugos lesz.

    Hát, én meg 14.7-tel kaptam minden eddiginél többet, de alighanem ez is kártyafüggő, és megint csak azt látjuk, hogy a régebbi karik támogatásával bajok vannak.

    Mit jelent a "nagyon nagy grafikai romlás"? Ha csak annyi lenne a gáz, hogy pár FPS-szel lassabb a megjelenítés, az még nem feltétlenül nagy ár a stabil működésért, vagy esetleg a szebb megjelenítésért. Sok esetben attól gyorsabbak bizonyos meghajtók, hogy bugok miatt elcsalnak egyes megjelenítési fázisokat, vagy nem is hajtanak végre bizonyos beállításokat (én olyant láttam eddig, hogy AF v. AA nem a beállított szinten működött, vagy éppen nem volt). Mielőtt valaki megint pártossággal vádolna, sajnos ilyen az nV-nál is volt jó pár éve, anno éppen ezért hagytam ott őket. Ma már csak azért van AMD kártyám, mert a jelenlegi kihagyhatatlan vétel volt.

    3DMark van, amire jó, de annak megállapítására nem, hogy melyik játék fut optimálisan az adott meghajtóval, ilyen szempontból felejtsd el.

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák