Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz wwenigma #27145 üzenetére

    De hát én is éppen azt írtam, hogy nem feltétlenül az AMD a ludas minden grafikai hibában, amit tapasztalunk. :U BO-t én W7 alatt játszottam végig, bármiféle lassulás és egyéb bug nélkül, játék persze frissítve volt. Folyamatos win update természetesen anno is off, ez az egyik titok, sok bennük a szemét.
    Nem hiszem, hogy bármi is indokolhatná, hogy eldobassák velem az egyébként elégedettségemre szolgáló VGA-mat (vagy bárki mással ezt tegyék). Ha a gyártó ingyen adna a régi helyett egy újat, hogy továbbra is tudjam használni a játékaimat, max. akkor lenne elfogadható. Nyilván te is, akár az AMD, teljes lelki nyugalommal adod el valakinek a használhatatlanná avultatott VGA-dat, gratulálok. :C :B

    wwenigma: Az komoly, mekkora baromságokat tudsz mondani, már megbocsáss. :R Egy még támogatott kártyával véled bizonyítani, hogy nem létezik az avultatás, ehhez külön gratulálok. Szerintem neked nincs helyed ebben a topicban, függetlenül attól, hogy tényleg nem érted, miről van szó (akár itt, akár az avultatással kapcsolatban), akár csak generálod a hsz-okat, hogy a következő fokozatba léphess.
    Lehet, hogy neked ez sem tűnt fel, de a legtöbb segítségkérő MÁR PRÓBÁLTA a különböző megoldásokat a hibák kiküszöbölésére, mielőtt kérdezett volna, mert a legtöbbjük nem hülye a PC-hez.

    Zsébernardo: "A HD7850-et cserélnem kell mégis, mert technikailag elavult a legfrissebb driverek kezeléséhez." - na ez az az avultatás, ami nem létezik, és amilyen megjegyzésekre a wwenigma-félék alapoznak. Jedi Academy-t HD3870-nel és HD4870-nel is játszottam gond nélkül. Nincs a te rendszeredben valami win-optimalizáló szarság? Azt egyébként magam is megtapasztaltam, hogy nV kártyákon ua. programokban, ua hardveres környezetben sokkal kevesebb a bug. Persze, zero ellen nehéz az AMD-nek jobbat hoznia. :D
    Nálam a Mantle az összes (2 :)) )ezt támogató programban gyengébb teljesítményt nyújtott DX-nél (persze tudjuk, hogy a gyengébb procikkal működik csak, erősebbekkel kontraproduktív, így persze növekszenek az AMD-eladások). Thief-ben ráadásul a Mantle hónapokon keresztül artifacteket dobált minimális VGA-tuninggal is, némelyik olyan szinten, hogy egy villódzás volt az egész játék. Na, ez driver-hiba.
    Viszont a 7870-em továbbra is remekül teljesít, ha jó meghajtó van felette, jelenleg ez a 14.7RC1, hónapok óta az első használható.

    TTomax: Szépen bekajáltad a 7770-et. :B :DDD Ahhoz van támogatás, a rossz driver viszont annak sem tesz jót, de az még a 290X-nek sem. :DDD

    [ Szerkesztve ]

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák