Új hozzászólás Aktív témák

  • Abu85

    HÁZIGAZDA

    válasz huskydog17 #20528 üzenetére

    A Tripla pufferelés azért problémás, mert pár motor nem szereti. Ezért érdemes az alapértelmezett beállítást használni. Amelyik motornak nincs vele gondja ott úgyis beállítható az options menüben.

    Tulajdonképpen a dinamikus vertikális szinkron csak félmegoldás. Valójában azt csinálja, hogy ha olyan helyzetbe kerül a rendszer, hogy nem lesz meg a képkocka a következő frissítési fázisra, akkor kikapcsolja a vertikális szinkront, vagyis meg fog törni a kép. Persze ez megszünteti az apróbb akadásokat, hiszen elkerüli a frame duplázását, de a törés árán.

    A Far Cry 2-nek a motorja használ pár effektet, amelyek nem teljesen kompatibilisek az AF-fel. Maga az AF működik, csak látható eredménye nincs, ha inkompatibilis eljárásba ütközik.
    Annak a gyereknek sem az AF segített, hanem a LOD-ot változtatta meg, az értékeknél kisebb számot írt be. Ettől az AF-nek ugyanúgy nincs hatása, ha inkompatibilitás lép fel. Ennek megfelelően ne is olyan hatást várj, mint az AF bekapcsolásánál, mert szimplán a LOD paraméterei módosulnak.

    (#20529) Tomix24: Amcsiban még alszanak, szóval inkább este lesz driver.

    [ Szerkesztve ]

    Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.

Új hozzászólás Aktív témák