Új hozzászólás Aktív témák

  • laceszgamer

    addikt

    Hát elég beszédes, hogy jelenleg stabilan vegyes értékelésen áll Steamen a játék. Amúgy első 10 euros pack már ki is jött hozzá, amerikai katona támogatós csomag, nehogy már egy napja megjelent a játék és nincs mire költeni :D

    Amúgy most én vagyok vaksi vagy ilyen calling cardos challange-ok egyáltalán nincsenek? Bár igazából még a fegyverek challangeit sem sikerült megtalálni, katasztrófa ez a menürendszer enyhén szólva.

    A másik amit totál nem találok az valami statisztika vagy hasonló rész, azért néha jó lenne megnézni hogy mennek a dolgok.

    Amúgy részemről ez már Call of UAV, kicsit reménykedtem benne, hogy visszakerül a klasszikus minimap, aztán legalább látni ha valaki lő, ehelyett, most kb minden második ember UAV-al megy és minden harmadik azon versenyez, hogy ki szedi le előbb.

    Az viszont " megnyugtató ", hogy az emberek döntő része még mindig elfelejti, hogy Domination vagy épp Hardpoint van, és TDM-nek hiszi a meccset. De ez tényleg szinte mindig jelelmző hogy mindkét csapatból 2-3 ember foglalkozik maximum a feladattal a többiek meg mennek amerre látnak lőni az ellent.

    [ Szerkesztve ]

    Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!

Új hozzászólás Aktív témák