Új hozzászólás Aktív témák

  • Rony949

    őstag

    Kicsit irkálok pár negatívumot is, amit szeretnék ha megváltozna, illetve javulna:

    -SBMM: Az emberek már az MW-nél sírtak a rendszer miatt, de ennek ellenére is továbbhozták a CW-be. Vegyes érzéseim vannak efelől. Balansz szempontjából jó, de így már olyan szinten balanszban van, hogy gyakorlatilag pár emberen kívül az adott meccs végén mindenki kb. 1.00 K/D arányú lesz. Ergó, full kompetitív jellegű az egész, ami egy CS-ben rendben van, egy Siege-ben rendben van, de egy Call of Duty-ban már más a helyzet, ami az első része óta csak egy szimpla casual élmény szeretett lenni.
    Vagy tweakeljenek rajta valamit, vagy kukázzák az egészet a francba! (nem fogják)

    -Lobby disbanding/feloszlatás: Különböző multiknál mindig szerettem azt a funkciót, mikor egy elveszített meccs után volt esélyem rematchelni ugyanaz ellenfél csapat ellen. Itt már ez se lesz. Valószínűleg az SBMM miatt. Szóval "remek"!

    -Cartel map: Ez a pálya borzasztó jelen állapotban! Csináljanak vele valamit, mert így az életbe nem fogják megszavazni a játékosok.

    -Gránát spam: Már kapásból az első Wildcard-al elérhető az, hogy dupla halálos gránátot vihetünk magunkkal és ennek eredményeképp irtózatos mennyiségű gránát spam alakulhat ki.

    -Sniper: Ez kicsit rinyálásnak hangozhat, de nerfölni kéne a snipereseket. Számtalanszor lőttek le engem úgy, hogy én el kezdtem rájuk lőni, el is találtam őket, de probléma nélkül eltalál, én pedig meghalok 1 lövésre. Jön a killcam és meglepődöttségemre azt látom, hogy mikor eltaláltam, a scope szinte alig mozdul el a testemtől. Kicsit jobban büntesse már a snipereket a játék, nekem az nem elég hogy fél órás az ADS-e.

    -Hangok: A grafikával megvagyok elégedve, de a hangokat ért sérelmeket meg tudom érteni bizonyos szempontból. Pár fegyvernek a hangja valóban low budget és jobb hanganyagokat kéne felvenniük a Treyarch-os srácoknak. (erre szerintem novemberig még simán lehetne időt áldozni) Illetve, a lépteket sokszor én is furcsán hallom. Van, hogy hallom hogy valaki közeledik, de nem tudom belőni hogy most bal oldalamról hallom a fickót vagy mögülem. És hát a vertikális hangzás sokszor pocsék. Többször volt már hogy azt hittem ott lesz előttem, de közben meg feledtem volt egy emelettel.

    Engem ezek zavarnak a legjobban. A szerver problémákat fel se hozom, abban 99% biztos vagyok, hogy a teljes játékban jól fog működni. (Az első pár hét lehet fos lesz, de ez a mai AAA játékoknál már megszokott, Battlefield 4, valaki?)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák