Új hozzászólás Aktív témák

  • Rony949

    őstag

    Egy kicsit igazságtalannak érzem az egyes véleményeket. Pl. az hogy úgy néz ki mint egy mobil játék. Na ne túlozzunk már! Ez már trashtalking, semmi más.

    De szerintem sokan nem is ismerik a játék hátterét. Az Activision ugye kitalálta magának ezt a 3 éves ciklust, ami annyit tesz, hogy 3 éve van a Sledgehammer-nek, a Treyarch-nak és az Infinity Ward-nak, hogy csináljon egy külön CoD részt.

    2014 - Sledgehammer (Advanced Warfare)
    2015 - Treyarch (Black Ops 3)
    2016 - Infinity Ward (Infinite Warfare)
    2017 - Sledgehammer (WW2)
    2018 - Treyarch (Black Ops 4)
    2019 - Infinity Ward (Modern Warfare)
    2020 - Sledgeha.....

    Szóval mindenkinek tartania kellett volna a 3 éves ütemtervet, de 2019-ben a Sledgehammer háza tájékán problémák adódtak. Együtt dolgozott a Raven-nel és nem tudtak egy nevezőre kerülni. Ezen a ponton szólt az Activision a Treyarch-nak, hogy vegye át a 2020-ban megjelenő Call of Duty epizódot. És ne felejtsük el (hogy is lehetne), bejött ez a fránya covid is, ami - akár hiszitek, akár nem - igenis hatással tud lenni egy játék fejlesztésére.

    Szóval itt a Treyarch 2019-ben, csinálnák szép nyugodtan a saját részüket, de a Sledgehammer-ös srácok elbaszták a saját fejlesztésüket és a Treyarch-nak most sürgős tempóban meg kell csinálniuk a saját játékukat.

    Összehasonlításként a Modern Warfare 3 év alatt készült, a Cold War-t meg össze kellett rittyenteni gyorsba, 2 év alatt. És még egyszer mondom, a covid alatt. Az MW alatt nem volt világjárvány se.

    Kicsit gondoljunk már bele ezekbe, mielőtt jönnek azok a kijelentések, hogy ezt hogy gondolhatják komolyan 2020-ban? Mi ez a grafika, mi ez a hang? Igen, mert a Call of Duty széria mindig is a grafikáról volt híres. Én nem a játéktól égek ki, hanem ezektől kommentektől. Borzasztóan toxikus a CoD közösség.

    Még végszóra megírom mégegyszer, hogy én megvettem a teljes játékot, úgyhogy a novemberem nagyon érdekes lesz. Cold War + Cyberpunk....hááááát....érdekes hónap lesz, bizony. :D

Új hozzászólás Aktív témák