Új hozzászólás Aktív témák

  • BandiHUN

    veterán

    válasz shotika #3461 üzenetére

    Én már nem is piszkálom,mert mindig SD-kbe dobál,ott van ürülés ugye...
    Marad a TDM és a KC,végülis most úgyis fegyókat maxolnék,kill kell.Kis pihi is rám fér,eddig csak a DOM ment,az is eléggé beáldozósan+hogy elqrták a pontozást,még a másik kettőben több pontot is kapok...a specek is gyorsabban töltenek,váltogatom az opokat,ott annyira nem mérvadó,sok szép ruhám van,legalább belefér.

    Ami zavaró,hogy jobban kiüt a ping,meg a WH is jobban jelen van,de kis csapatmunkával kezelhetőbb,mint amikor DOM-ban pontokat fog az illető,sűrűn változik a spawn.Sőt,túlságosan is,van,hogy 5 métert nem megyek,már mögém is rak 3 enemy-t.Cserébe ha elkapja az ember a ritmust,lehet fogni a Bloodthirsty-ket.

    Hosszú hétvégén bekukkantok már a zombiba is.A Blackout még mindig nem...ígyis gáz a normál,de hogy még páncélok is...HC-n is morci,mikor a felspécizett egylövetű taktikai rifle felsőtestre nem öl elsőre,bár most ezen javított,hogy az operátormoddal dupláz.Mindigis szerettem a burst fegyókat,pontosak a burstok. ;]
    A Swordfish meg iszonyú OP,operátormoddal 5 lövetű,de nélküle is volt már pár triplakill 1 burstból,meg 2-ből 5! fejes :DDD

    Sniperezni mondjuk majd átnézek normálra.Jó lenne megint nuketown only.Lehet a shotis Bloodthirsty-k is ott mennének,már csak azok hiányoznak abból.

    Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam

Új hozzászólás Aktív témák