Új hozzászólás Aktív témák

  • Wans

    aktív tag

    válasz Winnie The P #11933 üzenetére

    Én az egészhez ennyit szeretnék hozzáfűzni: ezt .

    2-3 nappal ezelőtt a profiljához ez volt kiírva idézem magyarul : Vac egy szo.ás, bannoltak és ugyanúgy tudok játszani mw3-al. semmi sem győzheti le az én legendás-profin csaló erőmet.

    A gyereket FFA-n dobta be. Aimbot és Wallhack kombót használt, majd 3 perc múlva dobta a fejünkre a MOAB-ot. A végén beírta, hogy sz¤ptatok haha. (Bannolni a lobbyból nem lehetett a ModernAdmin hihetlen jól kiatalált szavazásos alapú megoldása miatt kettő szavazat kellet volna neki, h repüljön. Hála Isten Xifon bácsi visszatért.)

    Következtetés: Amíg lesznek, csalók én addig fogom kihajigálni az emberkéket. Majd, ha garantálják, h nem lesz, csaló akkor majd nem használom. Ennyi. Az meg, hogy 9 ember lépjen ki egy ilyen idióta miatt, teljesen abszurd dolog. ha meg kidobsz valakit, akkor az illető, akit kihajítottál lehet, hogy csak 1x lesz bannolva egész este, mert nem használják sokan ezt a programot, és ha kidobsz valakit az nem fog tudni visszacsatlakozni hozzád. Ennyit csak ki lehet bírni.

    Az meg, hogy az akimbósokat, "kivikkszkópereket" kihajigálod az olyan, mint amikor cod4-es szervereken meg volt tiltva általában a legtöbbször a gl az ls és a martyrdoom. Ezt a host rendszeres Adminságot is ugyanúgy fel lehet fogni, mint cod4-ben cod2-ben stb. Én vagyok a host és ha a szabályaimat nem tartják be, akkor BANN.

    Origin: Provoxion, Steam: provoxion, Xbox: WansHUN#7006

Új hozzászólás Aktív témák