Új hozzászólás Aktív témák

  • Deller2010

    tag

    válasz TOBY29 #3189 üzenetére

    " Tájékoztatni szeretnénk Tisztelt SAT-NET előfizetőinket, hogy Társaságunk, mint Társszolgáltató és az RG-NetWorks Kft., mint Főszolgáltató között jogvita alakult ki azzal kapcsolatban, hogy Társaságunk sérelmezte azt, hogy szolgáltatás nem felel meg a vonatkozó jogszabályi feltételeknek. Emiatt Társaságunk a szolgáltatásra vonatkozó nagykereskedelmi szerződést felmondással megszüntette, melynek következményeként - kérésünk ellenére - a Főszolgáltató a SAT-NET szolgáltatást felfüggesztette, mely ellen Társaságunk kifogással élt, és feljelentette a Főszolgáltatót a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóságnál.

    Társaságunk a probléma megoldásán folyamatosan dolgozik, törekszik a szolgáltatás lehetőség szerinti leggyorsabb, jogszabályi feltételeknek - így az Önök érdekeinek figyelembevételével történő - megfelelő helyreállítására.

    A helyzet bárminemű változása kapcsán Társaságunk azonnali tájékoztatást ad Tisztelt SAT-NET Ügyfelei részére."

    Kamu gyanús. Gondolom, jött a szolgáltatás rendesen, a Btel meg éppen csak fizetgetett. Aztán a főszolgáltató kicsit visszább vágta a sávszélt... majd végleg lekapcsolhatta a Btel-t a hálózatáról.
    Az "azonnali tájékoztatás" meg mint a példa is mutatja, csak hetek, hónapok kérdése. ;]

    | regular IT guy |

Új hozzászólás Aktív témák