Új hozzászólás Aktív témák

  • BaLee

    addikt

    LOGOUT blog

    Jó, hogy rátaláltam erre a topicra...

    Anno mikor átvették az Enternet ügyfeleit szerencsére gond nem volt velük egészen addig amíg lejárt az átvett hűség és meg akarták emelni a havidíjat. Fel is hívtam őket, hogy oké hogy átvettek, nem volt beleszólásom, oké hogy minden biztosítottak és nem volt problémám de az Enternetnél továbbra is ennyi a szolgáltatás ne akarják már nekem megemelni. De ebben nem segíthetnek mert náluk fixen ennyi. Ezt még 2x eljátszottuk.

    Felhívtam az Enternetet, hogy visszamennék hozzájuk, elindítottam a szolgáltatóváltást, hívtak a Bteltől, hogy mégis tudják biztosítani a szolgáltatást annyiért. :Y
    Mondom kösz, már nem kell...

    Aztán az Enternettel is megszívtam, közben a Btel (de most már a T-Home) árai is bőven (több mint egy 1000-essel) az Enternet árai alatt vannak, felhívtam őket ha aláírok 1 évet tudnak-e jobb árat biztosítani, normális válasz helyett elküldték a PDF-et a rendes áraikról.

    Most gondolkodok, hogy T-home vagy B-tel 20mbit. 4790 vs 4590 (Enternetnél 5840! a 15mbit) meg a Btelnél még 10% lejön ha egybe befizeted szóval nézhetjük úgy is, hogy ~4130Ft de lehet inkább fizetek 500Ft pluszt havonta a normális ügyfélszolgálatért.

    Tegnap írtam a Btelnek egy levelet amiben érdeklődök, hogy mennék hozzájuk megnézem mikor válaszolnak. Ha 1 napon belül nem lesz válasz marad a T-home...
    Enternet sajnos drága maradt és nem is akar versenyezni a lakossági ügyfelekért.

Új hozzászólás Aktív témák