Új hozzászólás Aktív témák

  • DeFranco

    nagyúr

    Körkérdés:

    Édesanyám lehet bekötteti az interwebzet. Van otthon egy gép tartalékban-elfekvőben, de mivel egy abit nf7 - athlon XP párosról van szó, ez már valószínűleg netezésre is sovány lenne.

    Valamit kellene újítani, de mivel itt már minden régi, ezért lap + mem + procc kombó kellene kompletten.

    Több megoldáson gondolkodom:

    Ha már fejlesztek, akkor valami két magos gépet kellene venni.

    Első körben egy core2duo-s gépre gondoltam, 2ghz körül, valami lappal, 2 giga rammal használtan. Ez az egyik opció, talán a legolcsóbb, de a ddr2 meg az lga775 már simán zsákutca

    Van még egy olyan lehetőség, hogy elindulok AM3 vonalon, valami az enyémhez hasonló géppel, ddr3 rammal Athlon II X2 procival

    Esetleg arról is lehet szó, hogy ami itt van, az megy haza, én meg magamnak veszek valami erősebbet rádobva valamennyit. Ezzel az a gondom, hogy 1: minek, ez is elég mindenre, ami nem GTA IV, 2: az otthoni gépben valami pusztulat táp van, kodegány, azt hiszem, tápra meg most nem akarnék költeni, így viszont nem szívesen raknám alá ezt a kombót, ami most nekem van, újonnan vettem, bolti fóliás polír minden benne, nem valakinek a levedlett xara.

    Meg lehet az, hogy marad az Athlon XP, de szerintem azt már egy komolyabb flash vagy youtube videó megfogná, bár nem próbáltam, csak gondolom. Meg ugye Win7 is felejtős.

    Olyan megoldás kellene, ami pár évre biztosítaná a problémamentes felhasználást (anyukagépről beszélünk, netezés, skype, semmi izgalom) de a lehető legolcsóbb. Magamtól még egy 2300 Ft-os N-es Wifi sticket is sajnálok, most eléggé próbálom fogni a pénzt.

    Ti mit csinálnátok?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák