Új hozzászólás Aktív témák

  • <Adamsky>

    nagyúr

    válasz Tobika1 #14752 üzenetére

    "Szerintetek megéri lecserélni ... "
    Nekem biztos nem érné meg, mert amennyivel drágább, annyival nem ad többet még 1×, nekem). A Plus, annyiban két dologban "plusz": hangerő és a line in. Ha utóbbira szükséged van, ill. előbbiben kevésnek érzed a Boom-ot, akkor neked lehet megéri.
    Most épp 84,99$ vs. 149,99$ -ról beszélünk. Nemrég viszont a Boom csak 64,99 $ + 5 $ (szállítás) fájt pl. nekem. Akkor anno 2db Boom-ot is vehettem volna egy Plus áráért és még marad is. Erre lehet azt mondani, hogy az két eszköz, de lehet azt is, hogy TWS-be legalább úgy, ha nem jobban (nagyobb sztereó tér) szól. Szóval nem egyértelmű a döntés ...

    #14753 Doky1988
    A vezetéknél nincs jobb, stabilabb, stb. Persze lehet, hogy egy bt.-s dongle-el se lesz számottevő (filmhez OK, de játékhoz nem) késleltetés, de fel kell készülj arra is, hogy igen.

    #14754 Cyborg
    " ... mélyebb, magasabb ... "
    Ezzel vitatkoznék. Alan tesztjeit nézegetve - de legfőképp hallva - nagyon max. a picit több méllyel értek egyet. De ez is olyan, hogy max. fej-fej mellett jön ki, ill. nagyobb hangerőn (ahol a Boom esetleg már kevés). A Plus-ban a csipogók pedig a nagyobb hangerő miatt kellettek, és azért, hogy a mély hangszórók picit mélyebbre tudjanak menni. Semmivel sincs benn több magas, vagy tisztaság a hangjában.
    #14755
    "The product is refurbished ... " - viszont mint fentebb írtam, nemrég alig volt drágább (ill. szállításal talán még olcsóbb is) közvetlenül a gyártótól az új.

Új hozzászólás Aktív témák