- Hálózati / IP kamera
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Windows 10
- Proxmox VE
- OpenWRT topic
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- Még ebben a hónapban megbüntetheti az EU az Apple-t
- Microsoft Excel topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz CoroStar86 #15138 üzenetére
Ez online filmnézéskor történik?
Nekem egy másik hangszóró (Tribit) kapcsán azt írta a gyártó ügyfélszolgálata, hogy a problémát az internet sebessége okozhatja:
By the way, the problem might be caused by the internet speed.
Véleményem szerint adott esetben egyes szerverek lassúságára is lehet gondolni, ha nem tévedek és amennyiben letöltött fájlok esetében nem jelentkezik ez a hangprobléma, akkor valószínű.
-
Doky1988
senior tag
válasz laci921225 #15093 üzenetére
Brutálul birja az aksija! 1 full délutáni hallgatás után is 70%on volt.. elég jól birja!
Viszont én ajánlom, hogy egy jó EQ beállítás nem hátrány soundcore appban, úgy nagyon szép hangot lehet kihozni belőle, nekem számítógép is összevan kötve vele.. UGREEN Bluetooth 3.2 adapterem van hozzá, elég patent[ Szerkesztve ]
DokY | www.zsolti.hu
-
carl18
addikt
válasz pècsimunkás #15156 üzenetére
Azért szomorú Magyarországon ez se forgalmazzák.
Ha úgy nézzük rengeteg dologtól el esnek a magyar emberek. Amazon.de extra garancia se vehető igénybe magyar lakcimmel. fizetős én mikor be raktam a kosárba azt írta nem jó a Country...[ Szerkesztve ]
Hiába szúr, itt Ryzen a úr!
-
bakosadams
csendes tag
Sziasztok! Xtreme3-ról tervezek váltani. Szeretnék hordozható (felhasználási mód:kerti partyk, összejövetelek, kültéren használva főként.) Jbl boombox2 szintű hangfalra váltani. HK go play illetve Anker MB+ mellett jött képbe a Tribit Storm blast is. Meretileg, erőben utóbbi jött be a legjobban. Aliról rendelve kuponozva 85e ami best buy kategória, es a bazàri kinézetet is enyhíti. Mennyire ördögtől való az Aliról (Tribit store) rendelni? Köszönöm
-
szab120
tag
válasz bakosadams #15158 üzenetére
Szerintem innen rendeld, most jóval olcsóbb, rossz forinttal számolva is 80 ezer, ráadásul kb 1 héten belül megkapod.
A leírásodból sejtve gondolom gyakran lenne hordozva is, ezért a go play szerintem élből kiesik. MB+ is jó választás, ráadásul 20 ezerrel olcsóbb a tribitnél, és könnyebb 3 kilóval.Mindegyiket teszteltem, a HK-nak a legjobb a hangja ezek közül amúgy, cserében nincs ip védettség, ráadásul nem egy akksi(élettartam) bajnok. Egyébként jól fogsz járni a tribittel, mert a BB3 azért nem ér dupla ennyit.[ Szerkesztve ]
-
bakosadams
csendes tag
válasz szab120 #15159 üzenetére
Köszi a választ. Menet közben 83e volt az Alin így megrendeltem onnan, annyit megér. A HK nagyon tetszik de sokat olvastam akku hibákról illetve az egy otthoni HIFI cucc, amit a hangképzés is alàtàmaszt. A tribit-en lehet EQ-val segíteni így több érv szólt mellette mint ellene.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz bakosadams #15160 üzenetére
Honnan vetted te az Ali-n 83e Ft-ért? Dobnál egy link-et?
Ali-ról mondjuk én azért nem vettem volna ilyet, mert a garanciát gyakorlatilag képtelenség érvényesíteni. Csak az elején van - fejből nem tudom pontosan - valami 30-45 napod, amig még "Mr. Ali-n" áll a dolog (ha vm. gebasz lenne). Utána az eladó jófejségén múlik minden, de a visszaküldés (tetemes) összegét jó eséllyel neked kell állni. Ja, ilyenkor a vámmal is kell valamit kezdeni ... -
bakosadams
csendes tag
válasz <Adamsky> #15161 üzenetére
Igazad van, kockázat persze ez mindig benne van. Itthon 110e azért annyit mar nem adtam volna ki érte. Sok minden kütyüt rendeltem már es(lekopogtam) eddig jól döntöttem. Ami nem jött be azt visszaküldtem vagy refund volt. Remélem itt sem kell csalódnom, a garinak azert itt utánanézek 😉
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz bakosadams #15162 üzenetére
Én itt ~113e Ft-ért látom még ha minden "store" kupont be is kattintok. Hogy lett neked ebből 83e Ft? Vm. extra kuponnal?
"Itthon 110e azért annyit mar nem adtam volna ki érte."
Nem is kellett volna. Amazon-on magyar címre (ld. szab120 linkjét) 87e Ft, osztrákra pedig ~67e Ft. Utóbbi azért tényleg elég jó ár ...[ Szerkesztve ]
-
Dhampir
félisten
válasz Tobika1 #15165 üzenetére
Itt ezt látom EU PLUG kiválasztásával: $243.99.
US PLUG: $199.99.De:
"Megjegyzés : Az EU-beli ügyfelek számára az ár 243,99 USD, beleértve a ÁFA, 20%-os áfakulcs alá tartozik."
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz pècsimunkás #15169 üzenetére
A Tribit azért más ligában játszik, mint a Dockin.
Ettől függetlenül izgalmas kérdés, hogy D Fine+ 2 ~165 Eur-ért vagy ~170 Eur-ért StormBox Blast.#15170 bakosadams
Nagy mákod lehetett, bár így is kérdés, hogy a "tax"-osat rendelted, vagy a simát. -
borbar
tag
válasz bakosadams #15170 üzenetére
Valszleg még a múlt heti Alis szülinapi akciós hét kedvezményeit érvényesítette a felület.
De szinte biztos, hogy a nagy "tétel" az ÁFA-levonás volt. Készülj fel arra, hogy mikor beérkezik, ki kell fizetned még a magyar ÁFA-t (meg a postai vámügyintézést).
Ha még nem indította el a shop Kínából, akkor kérd meg őket, add meg nekik, mit írjanak csomag értéknek. -
Ferenczi Áko
addikt
Sziasztok! Az mitől lehet, hogy hogy ha közel viszem a telefonomat (Huawei mate 40 Pro) a hangszóróhoz (JBL flip 6), elkezd recsegni mint amikor a hatótávolság határán van? 10 centire van tőle a telefon, ha messzebb viszem akkor semmi gond.. Más hangszórónál nem volt ilyen problémám még..
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz Ferenczi Áko #15174 üzenetére
Más telefonnal hibátlanul működik a hangszóró..
-
kress
aktív tag
válasz bakosadams #15176 üzenetére
Ha az afat csaltak le, akkor en inkabb elallnek a rendelestol, ha az afa+vam kezelesi ktg. melett mar nem erne meg a dolog. Hogy milyen osszeg van rairva az mar regen sem erdekelte a vamosokat.
De mar alin is a legtobb cuccnal, ott az ar alatt, hogy tartalmazza vamot meg a stb.-t az ar, nalad biztos e nelkuli volt a termek?
-
borbar
tag
Nem csalták le az ÁFA-t.
Az EU-ba irányuló 150 EUR-feletti rendelés esetében nem számlázzák ki az adott célország szerint ÁFA-t, azt majd beérkezéskor kell. (Persze, ha a kínai webshop uniós raktárából érkezne hozzánk az áru, akkor a 150 EUR-t meghaladó rendelések is áfásan kerülnek kiszámlázásra.)
Alapból a magyar áfás árat látjuk már az alis felületen, de ha egy adott shopnál meghaladja a 150 EUR-t a vásárlandó tételek összértéke, akkor fizetésnél levonja a "rendszer" a magyar ÁFA-t (ez jelenik meg "price adjustment"-ként). -
<Adamsky>
nagyúr
válasz borbar #15179 üzenetére
"Long story short", akkor neki jó eséllyel rá fog jönni az Áfa (még a szállításra is). Így már a "nem igazán megérős" kategória.
Egyszerűen ma már nagyon ritkán versenyképes az Ali az Amazon-al. Utóbbi pedig az Eu-s shop-okkal ...#15178 Dhampir
"Melyik a jobb?"
Mivel egyik sem tökéletes, ezért vissza is kell kérdezzek, hogy mire? Persze most úgy okoskodok, hogy élőben egyiket sem hallottam, de sok review és teszt megnézése és a begyűjtött tapasztalatok alapján azt gondolom, hogy ...
Van az a hangerősáv, ahol a Dockin tisztábban szól(hat). A Tribit ezzel szemben biztos, hogy szebb mélyeket produkál, ha pedig az a cél, hogy "nagyot szóljon", akkor megint nem kérdés, hogy a StormBox Blast lesz a nyerő.[ Szerkesztve ]
-
carl18
addikt
válasz Dhampir #15181 üzenetére
A Dockin 2 kg a Tribit 6... A Dockin egy JBL Xtreme szintjén van teljesítményileg. A Tribittel meg egy JBL Boombox konkurenciája.
Ha házi buli kell és nagyobb hangerő akkor a Tribit a jobb választás.
Ha csak átlag hangerőn hallgatsz zenét otthon és fontos a hordozhatóság akkor a Dockin is elég lehet.Hiába szúr, itt Ryzen a úr!
-
carl18
addikt
válasz carl18 #15182 üzenetére
Találtam egy feltőltetlen tartalmat!
Dockin D Fine Unreleased outdoor test!
Méretéhez képest a Dockin is egész jót szól.Hiába szúr, itt Ryzen a úr!
-
Ferenczi Áko
addikt
Újra beleástam magamat a hangszórókba, és meglepődve olvastam, hogy az Anker SoundCore motion+ elverte a JBL charge 5-öt.. Pedig az szerintem egy kifejezetten jó hangszóró..
Akinek volt mindkettővel dolga esetleg, meg tudja erősíteni ezeket? Ráadásul az ára is kedvezőbb, szóval most az Anker felé hajlok.. Az árplafon használtan 50.000 ft. Van ebben a kategóriában esetleg jobb deal?Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
PeterZZ
csendes újonc
Sziasztok,
Létezik vízálló, memóriakártyarol üzemelő hangszóró kb 10-12 órás működési idővel?
Kertben szarvasok elriasztasara gondolkodunk egy ilyenben. Kutya ugatás, lövés hang fél óránként, stb... -
veterán
-
Zοltta
senior tag
Sziasztok!
80ezer alatt melyik Jbl, hangszórot ajánjátok ? Mind Hang minőség, mind aksi élettartam ami számít. Tudom van jobb nála ,de jelenleg ez foglalkoztat
Leginkább azok véleménye kellene, akinek van
Lehet H-aprós is
Köszi.Csak egy srác vagyok a nagy világból.
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz Zοltta #15189 üzenetére
Hááát.. Én most beleástam magam az elmúlt hetekben.. 30.000 ft körül van használtan Flip 6, ami annak ellenére, hogy viszonylag pici, nagyon jól szól,van benne külön csipogó a magas hangkonak.. Ettől feljebb Charge 5, 45-50ezer ft körül. Közepes méret, szintén csipogóval, nagyobb akksival és hangerővel..Én ezt ajánlanám.. Nekem ezekből volt mindegyik, kültéren, edzés mellé használtam őket..
De használtan szerintem kapsz Partybox Encore-t is, ez kb táska méretű és adnak mellé mikrofont,vállszíjat is..
[ Szerkesztve ]
-
rezy89
tag
válasz Zοltta #15189 üzenetére
Üdv! Mennyire számít a hordozhatóság? Hangban legerősebb ezt az árkategóriát nézve az Encore essential, akksija nem túl vaskos viszont. Xtreme 3 vagy charge 5 jöhet számításba igazából, sokat bír az akksijuk, encorenál szolidabb hangerő és hangkép mellett. El kell dönteni mire kell, kültéren már az xtreme is sovány tud lenni, a charge az meg tényleg szolidabb zenehallgatáshoz való leginkább beltérre. Első vagy 2.szériás boombox még esetleg használtan, mindenben izmosabb mint ezek, és talán még belefér a hordozható kategóriába.
-
Zοltta
senior tag
válasz Ferenczi Áko #15190 üzenetére
+ rezy89
Köszi, én is valahogy erre jutottam.
Charge 5, Extreme - Boombox valamelyik szériaValahogy ki lehet szűrni a hamisakat?
Csak egy srác vagyok a nagy világból.
-
rezy89
tag
válasz Zοltta #15192 üzenetére
Sztem már ránézésre is látszik, ha tudod hogy néz ki egy eredeti, akkor nem igen tudnak átverni. Esetleges személyes átvételnél ha nem látja a telefonos applikáció, akkor hamis. Memóriakártya foglalat nincs az eredetin egyiken sem, bóvlikon szokott. Passzív membrán is általában más színű. Nem tudom milyen füled van, a charge nekem már nagyon kevéske, van egy 4esem, 5-ös sem lehet sokkal acélosabb. Másik nevező most Boombox 3, az már hozza amit elvárok, nem is annyira hangerőben, inkább hangminőségben, meglepően szépen szól. Ha ennyi rá a kereted akkor xtreme 2 vagy 3, de a legjobb a boombox 2 lenne sztem használtan. Lehet kicsit többért, de megéri sztem azt a kis különbözetet, feltéve hogy nem hátizsákban akarod hurcolni.
-
GEPESZ66
veterán
Van egy ilyen bluetooth hangszóróm:XIAOMI
[link]
Hogyan tudom ezt teljesen resetelni, alaphelyzetbe állítani?
Különböző módszereket olvastam erről a neten.
Nem tudom, hogy akkor melyik a helyes módszer.
Talán valaki használ ilyet, s tudja ezt? -
sattak
csendes tag
Sziasztok. Az itt olvasottak miatt vettem egy anker soundcore-t. Nagyon bírom, az equ-t állítgattam, minden frankó. Egy kérdésem lenne: a laptopról hangosabb. Ott semmi equ, app, semmi, de hangosabb, mint telóról. Miért?
-
<Adamsky>
nagyúr
Aki "követi az eseményeket", gondolom már hallott az új Soundcore hangszóróról. Papíron nem tűnik rossznak (LDAC, külön magas-, mély hangszórók, plusz egy "surround"), de a gyakorlatban messze nem annyira tuti.
Nekem csalódás ez a "design" hangszóró.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest