Új hozzászólás Aktív témák
-
havri1
félisten
válasz tothjozsi96 #41142 üzenetére
Felhasználók fül, rákeresel a saját nickedre, és a linkjén írja.
Nekem 24182
2006-12-21 18:25:16
Akkoriban én FTP-ztem, meg dc++ meg minden szar
Egyik haver küldte, mondom megnézem mi az... Endless volt még.
ivoviz : 2[ Szerkesztve ]
havri
-
norba69
senior tag
válasz enginev3.0 #41155 üzenetére
Mindjárt újraindítok, és annyi
-
norba69
senior tag
válasz enginev3.0 #41155 üzenetére
Nem is kellett újraindítani
-
fatal`
titán
1340 2005-03-28 14:28:41
Még endless reg volt.
Volt egy ennél régebbi bH regem is, de az már nincs meg.
[ Szerkesztve ]
-
havri1
félisten
-
bolic
őstag
15775
[ Szerkesztve ]
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!
-
Nova96
őstag
Sziasztok 1 hónapja már, hogy n betűs helyről lévő torrentek a qbittorentben " not contacted yet" állnak. Ez több mint 400 torrent, nem változtattam semmit , mit lehet csinálni?
-
tothjozsi96
addikt
válasz Nova96 #41168 üzenetére
A megoldás szerintem az hogy,
- Qbittorrent-ben kijelölöd az összes torrentet -> jobb klikk és "Trackerek szerkesztése"
- Kitörlöd a benne található hivatkozást.
- Felmész az oldalra -> Beállítások (fogaskerék ikon) -> Biztonság -> Új passkey kérésePipáld be a négyzetet, várj 1-2 percet. Tölts le egy torrentet, abban lesz az új passkey-ed, ezt a hivatkozást kimásolod belőle. Majd ismét összes torrent kijelölése, trackerek szerkesztése, bemásolod amit az előbb kimásoltál és elméletileg működnie kell.
-
HaZsolt
őstag
Pendrive-ra szeretnék letölteni mac-en qbittorrenttel. Hogy ne nagyon vegye igénybe a pendriveot adtam neki 2000mb cachet. Még milyen további beállítást végezzek el, hogy így működésre tudjam bírni? Mert ez sem segít amíg az elején nem volt ennyi a cache hamarabb bekrepált az egész. Most 1,95GB-ot ér el és utána krepál be... Milyen beállításokat javasoltok, ha pendrivera akarok letölteni?
-
-=RelakS=-
veterán
válasz tothjozsi96 #41164 üzenetére
ncore vicces.
Ma akartam megnézni, van-e valami régi filmjük.
Több, mint 8 hétig nem jártam arra, szóval ha akarom használni a fiókot, fizessek minimum 20 dolcsitItt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
TeeJay
félisten
válasz -=RelakS=- #41177 üzenetére
Ezek szerint neked nincs szükséged arra az oldalra ha 2hónapig be sem szagoltál mi a helyzet
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
BBéci
legenda
Renováltam a rendszert, portable qBittorrentet töltöttem le, a megfelelő helyre bemásoltam a régi appdatájából a tételeket, 588-at. Utána 10-15 darabonként elkezdtem megadni az új helyeket, ez rendben volt 214-ig. A többi, 50 db kivételével sorszámot kapott, utána a nevek előtt a beállítások fogaskereke virít, mindnek zöld a színe, az állapot: áthelyezés. Még egy furcsaság, a feltöltők oszlopában csak nullák vannak, a letöltők 1 és 300 közöttiek, pedig fordítva kellene lenni.
Az 50 db nem nCore-os, az mind kék színű és rendbenlévőnek látszik, de a hiba csoportban vannak és üres a tracker oszlop.
Mi a csuda történt?Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
tothjozsi96
addikt
válasz -=RelakS=- #41177 üzenetére
Ilyen van? Kemény.
Amúgy jogos az oldal üzemeltetőitől, én is meghívtam 13 ismerősömet, abból már csak 5-en tagjai az oldalnak. Meg azt hiszem régebben volt olyan hogy törölték a meghívottam, vagy megbüntették és az miatt engem is megbüntettek. Volt valami ilyesmi régebben.
Más, van aki SSD-ről torrentezik?
Kellene vennem egy 1TB-os háttértárat, de nem akarok HDD-t. Olyan hú de rengeteg adat nem fordulna meg az SSD-n, csak jó lenne ha nem csak 10 torrent lehetne egyszerre a kliensben. -
enginev3.0
félisten
válasz tothjozsi96 #41180 üzenetére
Sokan torrentezunk ssdre
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
tothjozsi96
addikt
válasz enginev3.0 #41181 üzenetére
Látom elég komoly NAS-od van, ha nem vagyok indiszkrét, ez külön helységben van, vagy lakott térben? Nem zavaró a HDD-k hangja?
-
havri1
félisten
-
enginev3.0
félisten
válasz tothjozsi96 #41182 üzenetére
Itt van ahol alszok, már megszoktam, de azért azt sem bánnám ha nem itt lenne, de majd az új házban
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Dragon3000
veterán
válasz -=RelakS=- #41184 üzenetére
Ezzel így jártál vagy fizetsz a prémiumért és visszakapod vagy használsz más oldalakat. Első esetben meg, ha lejárt a prémium, akkor 8 hetente minimum egyszer belépsz az oldalra.
-
-=RelakS=-
veterán
válasz Dragon3000 #41186 üzenetére
Meg jól értem, hogy prémiumnak nem kell visszatölteni?
Minden dollárért egy film le, aztán már állítom is le a torrent (#ördögi kacaj )Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
Dragon3000
veterán
válasz -=RelakS=- #41187 üzenetére
Igen van olyan, aki csak ez miatt fizet elő rá, mert amúgy meg nagyon gyenge a feltöltése és nem szeretné ezzel terhelni, pl 500Mbps vagy nagyobb letöltési sebesség mellé társul 20Mbps körüli feltöltés.
-
tothjozsi96
addikt
válasz Dragon3000 #41188 üzenetére
Otthon 100/8 van és minden vissza van töltve.
-
-=RelakS=-
veterán
válasz Dragon3000 #41188 üzenetére
500/20 van. Egy idő után mindenből elérem a 2,5-ös arányt, akkor lövöm le.
Meg ha streamelni akarok, mert egyszer nagyon beszaggatott, mikor játék közben kezdtek valamit letölteni
A 48 órás limitet találtam eddig egyedül furának. Pontosabban nagyvonalúnak.Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
Dragon3000
veterán
válasz -=RelakS=- #41190 üzenetére
Igen egyedül használod, most ezt nézd egy családnál, pl egyik videót szeretne nézni a másik meg játszani, te meg torrentezni. Elindítod a feltöltést és a többiek életét keseríted meg vele.
Nekem hiába írjátok, én addig seedelem, ameddig csak tudom vannak több éves torrentek is a kliensben. -
tothjozsi96
addikt
válasz havri1 #41183 üzenetére
Köszi!
Nálam nagy favorit a Samu SSD-i, első körben ilyesmit néznék.
Nem olcsó sajnos még mindig, mondjuk az 1TB-os 36k, annyira nem veszélyes, de még mindig kb 3x árban van egy HDD-hez képest, csak HDD-t meg a zaj miatt nem szeretnék. Csak Be Quiet! ventik vannak a gépemben, főleg idle állapotban zero noise, nem hiányzik ide egy HDD. -
havri1
félisten
válasz tothjozsi96 #41192 üzenetére
Hát igen..ezért van nekem is 2 gép. Egyik a HDD-s, az kint van egy előszobában. Egyszerűen nem vagyok képes eltűrni a hdd- seekelését. A falra mászom esküszöm.
Másik nulla tényleg nulla. Mellette alszunk. 2+1TB SSD. Még lehet beszerzek ha lesz rá keret még egy 2TB, és jó ideig le van a gond. Nagyon meg vagyok velük elégedve.havri
-
tothjozsi96
addikt
válasz havri1 #41193 üzenetére
Milyen SSD-t használsz?
Kingston?Néztem hogy azok vannak a legjobb ár/érték arányban, de azt is néztem hogy az NVME SSD-k szépen eltudnak melegedni, ajánlott rá hűtőbordát tenni, nem szeretnék még erre is költeni illetve ilyenekkel szórakozni, szóval csak maradnék 2,5" SSD-knél, nekem ez a Samsung 850/860 széria nagyon bejött. Van 4-5 ilyen SSD-m, csak az a baj hogy minden gépben csak 1db van. Van két konfigom, jó volna mindkettőbe venni 1-1 1TB-ost, illetve tesóm gépébe még WD10EZEX van az OS SSD-je mellett, abba a gépbe is minden BQ! de ahogy benyomod már krákog is a WD, nagyon zavaró. Főleg ott alszanak szüleim, tesóm meg jegyzeteli a tételeket és annyit hallasz a nappaliba hogy hatalmas csend, és valami kerreg..
Szóval kellene 3x1TB-os 860 EVO, finom.
[ Szerkesztve ]
-
Dragon3000
veterán
válasz tothjozsi96 #41194 üzenetére
Aprón ki lehet fogni sok garanciával nagyon kevés írással 30e körül 1TB-os 850 evo és 860 evo megoldásokat, de akár újonnan is, én pl 37e-ért találtam, így bontatlan 970 evo 1TB-ost, illetve 1,5 éve kevés írással sok garanciával olcsón a 850 evo 1TB-ot, igaz azóta már belement 270TB
-
havri1
félisten
WD Blue™
Intel® SSD DC S3510 Series
Intel® SSD 730 Series
Intel® SSD 535 SeriesElső az M.2, tényleg melegebb, és van rajta borda.
Az S3510 intel nagyon bitang volt a maga idejében. 730 meg az 535 meg csak úgy lett. Ezek már 80TB írásnál járnak, kíváncsi vagyok a 730 meddig bírja.
WD új, 3 hetes talán.
Én csak a filmek miatt használok még Toshiba P300 meg WD RED 3TB HDD-ket, előbbi borzasztó hangos...[ Szerkesztve ]
havri
-
TeeJay
félisten
Én 4x4TB-ot szeretnék már csak az 5kiló hiányzik hozzá
-
TeeJay
félisten
válasz tothjozsi96 #41198 üzenetére
Én befogom vállalni amint megfizethető áron lesz a 4TB-os SSD
3,5éve 55ezret fizettem az 500gigás 850 EVO-ra
Most 20ezer az 500gigás és 40alatt van az 1TB-os így 2év múlva szerintem 70-80körül lesz a 4TB-os így bevállalom és akkor én is elfelejtem a HDD-t örökreu.i. : kivéve ha nem lesz árvíz, földrengés vagy más természeti csapás ázsiában és emiatt nem emelkedik duplájára a NAND ára
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Facebook és Messenger
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Overwatch 2
- Automata kávégépek
- PlayStation 5
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Politika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest